Deprimerande

Så, nu är sommarlovet slut. Ska minnas allt jag gjort denna sommar, den har betydigt mycket för mig. Allt börjar med två väldigt dköna veckor i Spanien, föortsätter med konsärer som jag bara har älskat och slutat med 3 stora (eller iaf 2) konsärer. Vet inte om man ska räkna BWO konsären som stor. Inte för mig iaf, haha, men jag hade sjukt kul med Isabell. Och alla man har träffat :) Helt underbar och varm sommar...

Så nu har vi fått våra skåp och våra scheman... Någon som vill byta? Börjar ca 8 vcarje dag, utom måndag, och slutar tidigast halv 3 :S Haha, ingen jääääättelång dag iaf... Och så slipper vi elevens val. Och jag antagligen träslöjd, mohaha... Men sen så börjar hemkunskapen, visst jag kan väl laga mat ganska så okej, men ärligt det är sjukt tråkigt när man är allergisk... Men men..
Och skåpen har vi mitt bland där allt folk sitter :S Skitkul lixom, haha. Men det går väl.

Sen var jag på NRJ in the park igår ;) Trååångt, haha. I början och i slutet gick det bra iaf.
Hade sjukt kul med Josse, hennes kusin och hennes kompisar. Även om det regnade så grymt mycket.

Men nu vet jag inte vad jag ska skriva... Eller jo det gör jag.

Nu har jag bokat Darins nya album, ska bli en plåga att vänta ända tills den 22a november... Men men :) Jag längtar sjukt mycket :D

Nu vet jag inte :) Puss och kram

Dagen med ett stort D...

...som blev ett litet.

Jo visst, idag var det Darindag :D Som jag sett framemot det.
Allt börjar med att jag och mamma åker med tåget in till Danmark med Sandra, Sando kom inte. Så tog det sin lilla tid. Därefter stod vi utanför tivoli i 1 timme innan de öppnade. En timme senare satt vi på en filt mitt framför scenen, med bara en rad med personer framför oss, som bestod av tex Natalia, Stina, Isabell...
Men iaf, där satt vi en lång timme innan Sando kommer, hon ringde ett tag innan och sa att hon kom 10 minuter för sent.
Så satt vi dör till 4 timmar innan konsären började. Då hade vi bland annat skrivit på skylten, haha. Mycket välgjort ;)
Ja, så stod vi upp i fyra timmar, jag mådde skit (mådde illa, var hungrig, hade ont överallt,  hade folk som hängde på mig hela tiden osv...) men jag ville inte ge upp. Vi hade ändå stått där i 6 timmar, och då började uppvärmningen. Till er som inte vet vad det var för uppvärmning så visade de alla artisterna som var där den kvällen musikvideos. Haha, det lät såklart mest när det var Darins som kom upp, även Basshunters. Botten Anna, den kunde alla danskarna, haha. Men iaf, så tar de slut. Och när själva konsären väl börjat har vi stått upp i 3 timmar och mina fötter och min rygg protesterade mycket väl. Men iaf, jag orkar inte berätta om allt som hände, jag kan hålla på hela natten då och jag är trött ;)
Så börjar konsären. Först in är Outlandish :) Väldigt bra, haha. Efter det kom en dansk till som jag inte vet vem det är ;)
Och sedan är det dags för Darin. Man kunde ärligt inte höra vad hon som presenterade honom sa. Vi skreeeeeeek, precis som det ska vara ;) Och att se honom springa in på scenen var ett av de lyckligaste ögonblicken på läääänge. Jag har saknat honom, så grymt mycket. Ja, först så kör han Step Up, hela publiken är med, men mest vi svenskar haha. Gud vad härligt....
Nästa låt, som även är den sista, är Want Ya. GHud vad jag älsar den människan. Det var så lite som han framförde så jag kommer inte ihåg något speciellt, bara tillfällen när han drog av sig jackan och när han gjorde en, som jag kallar det, "Voldemort"-dans. Haha, smekte sig själv :S Men iaf :)
Det vr kul, hur jobbigt allt annat än var.
Sen tänker jag inte berätta vad som hände senare, men jag säger att Mamma är väldigt ledsen, jag också, och vi kom hem 3 timmar senare än vad vi skulle ha gjort. Tack vare min dumma cpmobil... :S

Nu så ska jag bara ladda upp filmerna på datan, från kameran, och sen sa jag sooooova :)

Natti <3

Kväll

Nu är jag trött, haha. Men vill inte sova än. Tänkte sitta och skriva här en stund. Så här kanske kan stå mycket idag, haha. Vem vet...?

Nu är det så att idag så har pappa varit och hämtat digitalboxen ;) Så nu ska jag också kunna se på fler kanaler än de 5 vi har hemma, haha. Haha, och det första Sandra sa om det var "Nu kan du ju också se OC". Jag höll på att dö. Men det måste jag ju börja göra, haha.

Sen måste jagf fixa profilen på lunar, den ser för hemsk ut. Har så dålig fantasi så att jag inte kommer på något...

Och hur mår jag idag? Jodå, för tillfället är jag trött och har huvudvärk. Annars så är det väl bra. Trött är jag väl alltid men men. :)

Bara 3 dagar kvar! Oooooh.... :D Vet ni hur mkt jag längtar? Och för er som inte vet, jag ska till Köpenhamn och se Darin :D Så länge sen sist ju... Haha, det kommer att bli sjukt kul. Nu måste jag bara komma ihåg att handla batterier till kameran, annars är det illa ute med mig. Alla väntar ju på att jag ska filma. Dumma kamera, haha. Kan inte filma med ljud. Så det är lite tråkigt att kolla, men iaf. Folk får vara nöjda. Det är jag.
Sist jag såg han var i Lund.. I mars någon gång har jag för mig. Vadå längesen? Men sen måste jag orka mig upp tiiiidigt också, hur ska det gå?

Ehhm... Sen så vet jag inte vad jag ska skriva. Haha, jag saknar chatten <3 Varför funkar inte hemsidan nu för? Haha, jag är sugen på att bråka i forum x)

Ciaaaooo <3

Natt

Ny dag ;)


Vet ni vad? Jag har börjat älska Savage Garden. Truly Madly Deeply är den finaste låten som finns. Jag älskar den och alla andra låtar :D

Sen är det 5 dagar kvar till Daaaaaaarin :D Jag håller på att gå under av längtan.

men nu så oprkar jag inte skriva mer, haha.

Natti <3

Hellu

Har precis suttit och fått i mig en choklad-kaffe från danmark ;) Var där igår, haha. Den var väl helt ok faktiskt, men det är godare med bara choklad.

Mamma var inne på thevoice.dk nu idag och kollade lite nogare än vad jag har gjort. Konsären är slut 11 på kvällen och Darin är näst sist :O Då får jag stå där i 10 timmar och vänta, haha. Eller mer, vem vet?

Just nu ska jag fortsätta skriva på min novell. Har inte så mycket att göra.


Ha d <3