2009-05-31

Jag sitter här och funderar. Hur ska jag göra i sommar? Jag vet att jag ska till Göteborg twice, först för att se AC/DC och sen för att åka med Izabell upp och ha semester där. Jag vet också att jag ska träna satan, nu eller aldrig, och att jag ska börja sy ordentligt. Men tiden där imellan? Tänker nog köpa biljett till sommarrock i Svedala och se Backyard Babies. 320 kr, det är ingenting.

Vad är poängen med sommarlov när man inte har någon att spendera det med? Någon som jobbar och behöver ledigt kan ta mitt lov istället. Så slipper jag sitta och deppa över att jag inte har något liv, precis som vanligt. Men vad vill jag göra? Jag vill festa och ha kul. Det vill jag. Uppfyll min önskan, snälla.

2009-05-31

Så, vad händer? Det är väldigt tyst här för att vara mina blogg.

Jo, faktum är att det inte händer mycket alls. Jag har gått hela veckan och önskat att jag åkt till Siesta i all fall, men så har jag inte råd så jag får väl skylla mig själv. Jag träffade Izabell igår och sprang runt i Malmö och gjorde ingenting. Idag så är det dags för mors dag, och det betyder att halva släkten kommer över hit för att äta middag. Så jag får vara trevlig, alltid en utmaning ;D

Har förresten bytat till 3 mm töjning nu, den gick i aslätt och jag känner ingenting. Helt okej.

2009-05-26

Allt för er underhållning. Men mest för min.

Skriv det första du tänker på!

Grön: Alien
Sockervadd: Rosa
USA: McDonalds
Picasso: Någon man med lockigt hår.
Krulligt: Den lappen med skånska ord vi skulle översätta i klassen för någon vecka sedan
Frukt: Banan
Alkohol: Öl
Pyssel: Pussel
Skräckfilm: Filmkväll
Betty Boop: Ett ritblock jag har med henne på
Kusin: Vitamin
Paris Hilton: Perez Hilton
Dricka: Juice
Jesus: Jesus
Doft: Rosor
Julen: Strumpan man lägger paketen i
Vass: Kniv
Varmt: Medelhavet
Medeltiden: Pest
Pizza: Skinka
Döden: Något mörkt ställe
Blod: Ketchup
Skönt: Sex
Gott: Vattenmelon <3
Bröllop: Vit klänning
Kärlek: Robert Pattinson (öööö, okej?)
Mardröm: Grodor
Djurpark: Lianer
Härligt: Sommaren
Vinter: Slicka på stolpar
Läskigt: Saw

Den tog slut för fort. Men nu ska jag dra mig in till Malmö och gå den här 3 timmar långa körkursen. Ska bara fixa mat så jag inte dör av hunger där borta. Som ni kanske har märkt (eller inte) så mår jag mycket bättre än i helgen. Det hjälper nog att vara runt folk och att alltid ha saker att göra. Imorgon ska jag filma med några i klassen, resultatet för es-ettorna se på tisdag. Då kommer jag vara död och begraven och inte visa mig mer någonsin. Bara så ni vet.


2009-05-25

Nu har jag klippt mig. Mohawk it is. Eller ja, någon form av det. Det är svårt att få den på bild så man får helt enkelt känna mig om man vill se hur det ser ut. En dålig bild ligger på min bdb. Nu kommer snart Izabell och så ska vi ut och gå i sommarvädret.

Jag vet inte rikitgt varför men jag mår bättre idag. igår grät jag mig till sömns, idag är jag pigg och glad men vågar inte visa det för vad kommer folk tro om jag helt plötsligt börjar fjanta mig som jag gjorde innan? De som kände mig då visste ju hur jag var. Aja, efter sommaren, då kommer man inte känna igen mig. Hoppas jag innerligt.

Jag har faktiskt varit duktig, jag har pluggat på gehöret. Det enda jag är dålig på är att höra de olika intervallen så det tänkte jag sätta mig med nu. Därför slutar jag ta er tid en stund och tycker att ni kan gå ut i solen och bli bruna åt mig.

2009-05-24

Jag vet inte vad jag ska göra längre. Jag kommer aldrig klara sommaren. Jag vet inte ens hur jag har klarat mig tills nu. Jag börjar alla meningar på jag. Jag bryr mig inte. Jag orkar inte mer.

2009-05-24

Tog en allergitablett (har de som "sömntabletter" för de gör en jättetrött) när jag gick och la mig vid tio igår och sen sov jag till tolv imorse. Det var jätteskönt. Fast jag drömde om pizza :S Aja. Nu har jag suttit och kört lite intervallövningar till proivet på onsdag. Jag kommer aldrig klara det. Känns ju bra. Snart ska jag sätta mig och notera min låt, det kommer ju ta ett tag. Sedan är det väl bara att återgå till gehörsövningarna...

Imorgon är det klippning, ska bli nice. På tisdag ska jag ta och fixa den där körkursen som tar 3 timmar, sen kan jag börja köra. På onsdag är det Skrylle. Sedan vet jag inte mycket mer. Jag vill till Siesta. Siesta är alldeles för dyrt för mig. Irriterande. Men men, snart är det AC/DC, pepp som fan på det.

2009-05-23

Jag kunde inte somna igår. Till slut gjorde jag det men drömde om verkligheten och vaknade igen vid fyra på morgonen. Så två timmars orolig sömn kan jag ju ha räknat med att jag fått. Nu sitter jag och kollar upp lite band som jag ska se om jag gillar fast jag borde göra min läxa. Det får bli sen. Har hela dagen framför mig.

Nu sitter jag mest och funderar på hur jag ska spendera sommaren för att inte gå under helt och inte komma tillbaka nästa år. En sak jag vet att jag ska göra är lära mig skejta, till min brors stora förtvivlan. Sist jag försökte skejta slutade det med att jag inte kunde sitta ner på två dagar. Det blir en utmaning. Men vill man något gäller det att lära sig. Hur ont det än kommer göra.

Nu ska jag återvända till musiken och försöka att sluta tänka. Det går inte så bra men försöka duger väl. Sen får jag se om jag drogar mig till sömns i eftermiddag eller något. Jag står inte ut med att vara vaken just nu.


2009-05-23

Har fortfarande inte gått och lagt mig. Eller jo, det har jag men jag har gått upp igen. Det går inte att sova när man måste koncentrera sig på att andas för att man inte riktigt vet var man ska ta vägen. Mår inte alls bra, allt gick åt fel håll när jag kom hem från Izabell innan. Nu gör det ont, ångesten är nära och jag vill mest av allt bara lägga mig ner och gråta någonstans, men det kan jag inte. Tårarna tog slkut för länge sedan (det låter så patetiskt men det är sant, jag kan inte gråta).

Så nu undrar jag bara, vad är anledningen till att jag finns här? Varför fortsätter jag tro och hoppas på något bättre när det uppenbarligen inte är menat för mig? Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vet inte.

2009-05-22

Nu har jag en sån jobbig dag framför mig. Läxor upp till öronen för att jag skjutit fram dem hela tiden, och de måte göras. Dessutom borde det städas, ordentligt.

Igår var jag på äventyr med Izabell. Lund, Ängelholm, Helsingborg och Lund igen. Åkte gratis 3 av 5 resor, fastän det inte var tillåtet. Konduktörerna och busschaufförerna var snälla. Det kommer nog komma upp några bilder på min bdb, men jag får se när för just nu orkar jag inte lägga in dem. Jag måste börja med läxan. Suck.

2009-05-19

Nu är alla nationella proven klara. Men det här sista i matte var svårt. Det är drygt när man sitter och gör fel flera gången innan man kommer på hur man ska göra. Jag hoppas det gick bra.

Efter det bar det iväg in till Malmö för att kolla så att piercingen läker som den ska, och det gör den. Det tog typ en halv minut så det var bara till att vandra iväg mot bussen hem efter det. Så hamnar jag bredvid någon som pratade konstant, både med mig och i telefon, och dessutom har vissa bussar inte hört talas om ac. Det har inte vårt hus heller.
Aja, på vägen hem från bussen beställde jag klipptid, så på måndag blir det mohawkliknande frisyr. Det ni.

Haha, vet ni vad jag såg i Metro förresten? Det danska bandet Aqua (som jag älskade när jag var liten haha) ska göra comeback. De släpper ny skiva i sommar. Trodde aldrig det skulle hända.


2009-05-17

Jag är trött och och det slutar aldrig bra. Nu har jag slutat bry mig om andra och det resulterar aldrig i bra saker. Mår dåligt över det, så att det gör ont, men jag orkar inte ta tag i det. Gör man någonsin det när man bara vill rymma från verkligheten? Jag som trodde att jag skulle slippa det här.

Imorgon kommer jag inte ens hem ifrån skolan, kul. Börjar 8:40 och jag måste ta bussen tidigt annars blir jag försenad som vanligt. Sedan har vi körkonsert klockan 18 och mellan där måste jag stanna kvar och repa. Har jag någonsin nämt att jag inte gillar körsång A? Och nästa år är det b-kursen, jag är lycklig.

Nej, jag ska sluta vara sarkastisk och gå och göra något nyttigt. Inte för att det finns något, så jag går väl och lägger mig och tycker synd om mig själv där istället, men det är alltid något annat.

2009-05-16

Ingenting hjälpte igår, mådde bara sämre och sämre tills jag till sist hittade någon ork att ta mig ner för att sova. Sedan har jag bara drömt en massa konstiga saker, om och om igen. Nu är jag trött, sliten och mår fortfarande lika dant och vet inte vad jag ska t mig till. Att ta sig utanför huset känns omöjligt och därför tänker jag inte göra det heller. Jag åker in och kollar piercingen på tisdag istället för då har jag bara en lektion. Jag hoppas verkligen detta går över snart för det är hemskt. Men samtidigt vet jag tat om inte livet blir bättre så blir inte jag det. Det är jättekul att veta det. Hoppet har snart försvunnit helt, det är det enda jag har haft kvar nu. Måste göra något, men vet inte vad.

2009-05-15

Nu kommer det inlägget jag varnade om innan. Sluta läsa medan ni kan.

Jag klarar inte att vara ensam längre. Jag klarar inte att vara den som sitter ensam på helgerna och inte gör någonting. Det slutar alltid med att jag går och lägger mig för att jag inte orkar med att det gör ont längre. För ja, det gör ont. Det gör ont att leva med vetskapen om att man inte betyder något i andras ögon. Att man lika gärna kunde försvinna för det finns inte en människa som skulle bry sig om det. Jag tror inte att folk förstår (om ni inte själv varit/är med om det) hur svårt det är och hur mycket jag kämpar för att ens ha någon att prata med om dagarna istället för att sitta själv i ett hörn och gömma mig för resten av världen.

Allt jag vill just nu är att vara som alla andra. Men den önskan slår aldrig in, hur mycket jag än kämpar. Jag kan inte göra mer än vad jag gör nu, och det fungerar ändå inte. Varför är det menat att vara såhår? Är mitt öde verkligen att leva ensam i resten av mitt liv? Tänk så slutar jag som en sådan kattkvinna som aldrig går ut? Jag förtjänar det inte. Eller gör jag?

Vad gör jag för fel? Jag önskar att någon faktiskt svarade på den frågan, det kan ju inte bli mycket värre än vad det redan är.

2009-05-15

Mitt liv... Men för att försvara mig själv träffade jag Izabell några timmar idag. Det är varmt ute också, därför kan det vara bra att hålla sig inne. Ska sätta mig med gitarren och spela, spela och spela lite till. Jag borde verkligen för jag ligger back med läxorna igen. Sen vill jag mest gå och sova, jag är så sjukt trött.

Imorgon är det Malmö. Måste kolla piercingen så att den läker ordentligt och sen ska jag antagligen ta foto på skejtare, hihi. Måste ju lära mig att fixa rätt inställningar någon gång.

Förresten, när jag kommer ihåg det, jag ska skryta lite. MVG i EOS. Det ni. jag var så deprimerad att jag inte ville varken leva eller dö just då och ändå gick det så bra. Jag trodde jag skulle få ett G, men inte. Jag är glad!
Dessutom fick jag de individuella kurserna jag valt. Och så har jag fjäskat för matteläraren genom att räcka upp handen och svara på massor (jag räcker adrig upp handen annars). Bra dag idag alltså.

Slut på det onödiga inlägget. Om jag stannat uppe tillräckligt länge får ni kanske något poetiskt skit upplagt också, men ni kan ju hålla tummarna för att jag somnar.

2009-05-14

     


Långt besök hos doktorn idag, men jag slapp blodproven :D Kommer inte ta dem förrän om typ 4 veckor. Jag är glad. Sedan var det kort dag skolan och efter det hem i ösregnet. Min jacka hänger på handduksvärmaren i badrummet och jag hoppas den blir torr och inte förstörd.

Nu i eftermiddag har jag varit "kreativ", jag blev inspirerad av någon som ritade bilder till tröjor osv, så jag bestämde mig för att rita jag med. Bilderna ovan (inte på mitt marsvin) är ritade för hand, sedan scannade in i datorn och ifyllda i photoshop. Har tagit typ 2 timmar att få fram dem. Inte illa det ni.

Innan dess lekte jag med Arwen (mitt marsvin), därav bilden. Hon är så underbart söt. Och ja, klorna är långa på bilden, men jag klippte dem innan idag. Hon har också badat, haha. Stackaren gillar inte det.

Nu ska jag sätta mig och spela gitarr, läxan måste ju göras någon gång.

2009-05-13

Så, nu är det bara ett nationellt prov kvar och det är den andra delen i matte. Vi hade första delen idag och den var nästan för lätt, tack och lov. Det muntliga i engelska igår gick däremot inte alls bra. Men så är jag inte så bra på att prata så jag förväntade mig ingenting.

Imorgon är det doktorn. Doktorn betyder blodprov. Blodprov betyder att jorden går under. Jag är rädd redan nu. Underbart med fobier. Nej, jag kan inte ens se en spruta, så rädd är jag.

Och vad händer ikväll då? Nya byxor! Alltid kul med nya jeans. När man är färdig med att prova dem alltså. Att prova jeans är något av det värsta som finns. Mina ben är för smala för min midja så antingen passar de uppe eller nere, aldrig båda.

För att faktiskt börja skriva hur jag mår igen, för en gångs skull (nu slipper ni inte mer) så börjar jag lite smått nu.
Jag känner mig allmänt ensam. Som vanligt. Allmänt ignorerad. Som vanligt. Jag är trött och hängig helt enket. Säger typ ingenting och gör ingenting. Roligt. Undrar om det någonsin blir bra eller om jag bara önskar mig mer än vad som är menat för mig.

2009-05-12

Idag har varit en till sådan onödig dag som man bara vill slippa. Fast vi har en bra idé till svenskaredovisningen vi ska ha om några veckor, så det ska bli kul. Dessutom börjar jag bli frisk (fått i mig en halv skål fil!) och magen gör inte lika ont längre. Men min idrotttslärare kastade sig bakåt när jag berättade att jag är magsjuk (eller vad jag nu är). Stackare.

Jag har varit duktig, engelskaboken är utläst och loggboken är färdigskriven. Nu vill jag inte ha mer om det, nu vill jag ta det lugnt och inte göra något alls. Det låter helt okej. Jag undrar om det bara är jag som blir lat när det börjar bli sommar. Men det är den årstiden man får vara det, enligt mig, så jag passar på.

2009-05-11

Jag har ont i magen, ont i huvudet, ont i kropppen, har inte sovit och jag förfryser. Mår illa från och till gör jag också. Det här kommer bli en sådan underbar dag som man upplever allt för ofta.

Var uppe halv 6 i morse, och det enda jag fick som kommentar av mamma var "du har ju legat hela dagen igår, det är nog därför du inte somnar". Varför är jag så jävla trött då? Dessutom var jag uppe och rörde på mig igår, inte långt utan fram och tillbaka i huset. Men sedan så blev jag ju dålig igårkväll igen så efter det dog jag lite i soffan. Sedan dess har jag inte sovit en blund och jag är så trött att jag inte vet vilket som är fram eller bak.

Dessutom får jag inte åka hem som vanligt idag utan jag måste till psykologen. Tjoho. Det är sista gången idag och sedan slipper jag det stället. Det har inte hjälpt ett skit. Precis som jag trodde. Men nu kan ingen säga att jag inte gett det en chans.

Nej nu måste jag iväg igen. Ha en bra dag.

2009-05-10

Man ska aldrig säga att man mår bättre. Nu är jag sämre igen. Det här är så kul. Det värsta är att jag måste till skolan imorgon, kan inte missa kören. Så jag får se hur jag mår och vad jag ska göra. Hoppas på att det är bättre. Och jag hoppas verkligen ni har haft en mycket bättre helg än vad jag har haft!

Just nu är jag m,est irriterad på USBkablar, den till min mobil funkar bara ibland. Nu funkar den inte och därför kan jag inte lägga in en bild från igår när jag ändå är här utan jag får vänta tills någon annan dag. Synd om er som får ännu ett tråkigt inlägg. Men som ni kanske sett har jag bytat färg på bakgrunden. Har försökt göra någon snygg bakgrund, men efter många försök gav jag upp. Ska nog testa lite igen, bara för skojs skull.

2009-05-10

Nu mår jag bättre. Åt inte mer än frukost igår och det hjälpte nog. Har ätit några mackor nu till frukost så jag får se hur det slutar.

Vårt varmvatten har lagt av, något har gått sönder. Tjoho, vi kan inte duscha eller någonting. Det är underbart.

Så vad händer idag? Läxa. Gitarrläxa, massor av det också. Har 4 låtar att lära mig, varav en jag inte ens har papper på så jag har såklart glömt hälften som vanligt. Och nu kom jag på att jag har matte också. Typiskt.

Hopplösa söndagar.

2009-05-09

Det var ingen bra idé att gå ner till marknade med Izabell. Under hela tiden krampade magen och jag vill ställa mig och dö någonstans. Sen så kommer jag hem och så fort jag kommer innanför dörren blir jag dålig igen. Men det ska väl ut någongång. Så nu blir det inte mre mat denna dagen och så ska jag nog spendera den i soffan med att se på film. Gör ont att bara sitta upp.

Igår var mysigt, det var god mat (även om jag inte mådde bra då heller) och de gillade mina muffins. Det är alltid bra.


Batman

2009-05-08


Sånt här gör jag när jag har ont i magen.


Har fått behålla maten idag iaf, än så länge. Men det känns inte som om det kommer vara. För övrigt är det morotsmuffins, typ de godaste som finns. Det och kladdkaka är det enda jag kan baka (den enda maten jag kan göra är koka pasta och steka hamburgare) och eftersom pappa fyllde år tänkte jag göra något litet och dessa är så fruktansvärt goda.

Ha en bra fredag allesammans!

2009-05-08

Det första jag känner idag var är att jag fortfarande har ont i magen. Ingen friluftsdag för mig, får köra nästa år med ettorna. Kul. Hade hellre varit där än suttit här inne och degat för att man inte kan äta eller röra sig normalt.

Idag är det grattis till pappa som fyller år, ska firas med att gå ut och äta ikväll. Min kusin fyller också år idag (lätt att hålla reda på haha) så han ska jag ringa till lite senare i eftermiddag. Följde inte med upp där (till Stockholm) för jag ville inte missa mer skola just nu, men det var ju bra planerat. Jaja, hade inte kunnat sitta i en bil så länge och mått såhär. Nu sitter jag här och letar efter något objektiv till kameran, vill ju ha ett macroobjektiv men de är svindyra, i alla fall för mig. Någon som har tips om ett bra som passar till canon?

Nä, nu ska jag lyssna på Håkan Hellström och skriva ARL-läxan som var tills i måndags. Har hittat häftet.

2009-05-07

Det har varit en kort skoldag, bara två nationella prov och sedan hem igen. Inte kul dock, när det andra provet börjar känner jag hur hela jag börjar skaka och helt plötsligt är första tanken "shit, jag måste spy". Klarade att hålla mig, till allas omedvetna glädje, och jag satte i mig två bitar druvsocker och genomförde provet. Går bort till bussen ochkänner hur det blir värre, sätter mig på bussen och försöker låta bli att koncentrera mig på hur jag mår utan på att andas och lyssna på musiken (blev Johnossi, hehe). Kommer hem och går så näre gräset hela vägen fall i fall, det vill ni iofs säkert inte veta. Men det var bara mina mage som var dålig, har varit dålig hela dagen och magen gör ont :( Har precis kunnet resa på mig för att göra något annat än att sova, för det har jag gjort hela dagen. Jag vet inte vad som är fel, men jag är riktigt glad över att jag inte blivit smittad av min bror som legat sjuk i två dagar.

Imorgon är det friluftsdag och jag hoppas jag mår bra tills dess så att jag slipper göra om det i tvåan. Iofs så är det inte så farligt att orientera själv, det är rätt mysigt, men jag har förhoppningsvis bättre saker för mig, som t.ex. att sova.

Helgen firas på Bonnamarknaden här hemma med Izabell, haha. Kommer säker regna hela helgen så det blir en blöt marknad, men då får jag bara fint hår så det är väl bra. Sen fyller pappa år imorgon så vi ska fira honom med att gå ut och äta på någon restaurang. Mysigt (jag är sjukt sugen på fanta, vet inte varför, det är nog därför det ska bli kul att äta ute). (så blir det när man aldrig dricker läsk annars).

Aja, hur går det med humöret då? Det går upp och ner som en berg-och-dalbana. Ena stunden är jag jätteglad och nästa vill jag bara sätta mig och gråta. De minsta sakerna sätter igång det dåliga humöret. Och nej, det är inte pms.

Aja, nu ska jag gå och lägga mig igen, min mage gör ont :/

2009-05-06

Anledningen till att jag inte uppdaterat här är för att jag faktiskt inte varit hemma tillräckligt länge för att ha hunnit göra det. Min bror har legat och spytt sedan i måndagskväll (han är frisk nu) och jag är livrädd för sånt så jag flydde till mormor. Där fick jag god mat, istället för skolmaten, och sedan sov jag i soffan i typ 3 timmar. Haha, jag var lika trött när jag kom hem efter gitarrlektionen igen på kvällen.

Min piercing har slutat svullna upp så mycket, läppen är nästan normalstor nu. Nu kliar den bara och det är jobbigt att försöka hålla händerna ifrån den. Det är precis som när det kliar inuti munnen och man inte kan nå dit så man blir istället smått galen av allt kliande. Fin synonym.

Nu ska jag se vad jag missat, sedan är det mat antar jag. Ikväll är det Grey's <3


2009-05-04

Min piercing är jobbig. Läppen är 3 gånger så stor som vanligt, den varar och nu svider den och gör ont. Får trösta mig med att det kan vara så. Men det är ändå synd om mig.
Klunka isvatten, hålla isbitar mot läppen och rengöra hela tiden. Min kväll <3

Nu är det John ME - Love is my drug som spelas (nu gick svullnaden ner lite!!!) och snart ska jag iväg igen (nu gick den upp igen :( ). Kul kväll, hehe.

2009-05-04

Det regnar massor ute. Min läpp är übersvullen.Min mage mår inte bra. Jag är åksjuk. Sminket blir bara fel. Känns inte som om den här dagen är menad att vara så bra.  

Oj, nu regnade det lite mindre! Men så ska man inte säga för då blir det bara värre igen. Jaja, lite regn skadar ju inte mig (hoppas jag).

Idag är det en långtråkig dag. Tre lektioner och lång håltimme. Tjoho. Men man ska inte klaga, det är inte alls farligt egentligen.

Nu ska jag gå och fylla på en flaska med listerin som jag kan dra med till skolan. Rengöra munnen <3

2009-05-03

Hmm... Läppen är inte lika svullen längre, det går upp och ner i perioder. Jag har precis skickat in referatet som klassen skulle skriva om en bok och så hittar jag inte lappen vi hade i läxa att fylla i tills imorgon. What to do? Leka lite mer med piercingen och prata med Izabell funkar utmärkt. Vill ha tag i Linnea nu, tror hon undviker mig... Sneaky. Hehe.

Så vad har hänt? Inte mycket mr än att jag har rört på mig. Utöver det är jag bara pank och miserabel, som vanligt. Men det ändras förhoppningsvis snart. Man vet ju aldrig vad sommaren kan ge.

Börjar bli lite sugen på att göra en piercing till på andra sidan och skaffa mitt efterlängtade snakebite, men jag vet inte. Efter sommaren kanske, om jag får. Men schh, inte säga något till min famlij.

Skola imorgon, tråkiga lektioner och back to basics. Heja mig, heja migg humör, heja allt.


2009-05-02

Piercing idag, det kändes. Den åker ut igen om jag inte passar i ring för med stav ser jag helknäpp ut. Men man ska ju prova på allt, eller hur?

2009-05-01

Jag vill skapa något, är kreativ ikväll. Jag somnade förresten om imorse, vaknade igen kvart i ett. Så den här dagen har gått asfort. Har gått en runda med Izabell, städat till marsvinet och tränat lite, men i övrigt har jag inte hunnit mycket mer känns det som. Och nu är klockan 21.18 och jag börjar få ångest över att dagen snart är slut.

Imorgon är det Malmö och sedan Izabell och Challe på kvällen. Ska bli trevligt. Malmö = foto och det är filmkväll med de två tjejerna. Så jag kommer njuta av morgondagen. Men nu ska jag försöka vara kreativ, heja mig. Ha en trevlig kväll.

2009-05-01

Första maj idag. Valbrog "firades" hos Izabell med filmkväll och wok. Såg Twilight (igen) och den filmen blir bara sämre och sämre för varje gång haha. Så vi satt mest och pekade ut alla fel, det funkade det med.

Och nu idag vaknar jag runt 7. Jätteroligt. Jag är sjukt trött men kan inte somna om. Är för uttråkad för att ens ligga kvar i sängen. Så vad jag ska hitta på nu vet jag inte. Sova låter bra om inte annat....

Inte mycket mer som händer idag. Kanske träffa Izabell igen, får se hur det går. Imorgon är det filmkväll igen, hehe. Mys.


Jag stod för underhållningen