Wiiie :D

Ohhhh :D Köpenhamn - 20 augustiStammisar - DARIN! :D Vadå längta? Jag längtar så sjukt j'vla grymt mycket. Haha. Oooh :D
Vet ni hur länge sedan det var sen jag såg Darin sist? 4 månader sedan :O Och 20 dagar eller något. Herregud.

Ja, idag så har jag varit med mamma och handlat. Haha, träffade Sandra på Center syd 2 ggr. Och så köpte jag en tröja, ett par skor, en skiva och en singel ;) Äntligen så har jag Indifferent, haha. Jag måste ha alla singlar. Jag är beroende. Jag är jobbigt beroende, haha.
Jag provade världens härligaste kilklackade skor, men köpte inte dem. Kommer antagligen aldrig att använda dem ändå, haha.

Och igår så var mma och jag ute på stan och shoppade då också. Då blev det ett par jeans, en tröja... hmm. Det blev något mer men kommer inte ihåg. Och nu kan jag inte köpa något på nästa månad! ;) Jag är pank pank pank. Så jag måste väl börja spara lite, haha. Har redan slösat bort 200 kr på skivor, på reapris, haha. Man måste ju ta chansen.

Vet ni vad jag börjar på igen? Det här är första veckan sedan jag åkte till Spanien, jag känner mig helt körd, haha. Jag har gjort ett nytt träningschema, haha. Min stackars mage är helt slut för tillfället. Och så måste jag ha starkare armar... ;)

Men nu har jag inget mer att skriva.
Ses <3

Regn

Första dagen på sommaren som jag är me om regn.. Tror jag. Eller inte, haha.

Ja, just nu sitter jag och lyssnar på musik, Ola, och försöker skriva. Vilket som inte går så bra. Men det kommer väl något oasm jag kan skriva förr eller senare.

Tänk, det är bara typ 1 månad tills skolan börjar :S Hela denna veckan har gått sjukt snabbt. Jag har lixom gått i en dröm. Svävat, haha. Eller, nja. Jag vet inte rikitg vad jag har gjort. Var på bio med My i söndags. Komemr jag ihåg. Var på bio i onsdags också. Och vad har jag mer gjort? Nothing..
Men idag ska vi ha gäster, så jag har städat, haha. Skoj skoj. Not. Och i helgen skulle 2 andra komma hit.. Hmm.. Haha, märks det att jag inte är så intresserad va att vara hemma i helgen? Rädda mig!

Ja, vad kan jag säga? En vecka har gått på 2 röda. Tack vare en viss människa med namnet Sebastian Karlsson. Hur kan man älska en människa så mycket fast man inte känner honom? Haha, jag är konstig. Okej, det finns folk som jag älskar mer. Darin. Herregud vad jag saknar honom. Dumma han kommer ju inte hem, haha. Madde och jag, vi måste åka till Tyskland och se till så att han inser att vi behöver honom här hemma.

Men jag ska försöka bli färdig med skrivandet nu. Ciao <3

Ursäkta..

.. felet i förra inläggett. Låten heter INTE Mama digging gold (precis som jag trodde, eller visste, haha). Inte alltid bra att chansa. Den heter Makin' some noice och orginalet är gjort at Tom Petty :)

Igår var jag på bio med My :D Vi såg Just my luck :) Bra film. Och ett bra band med i den också, haha ;)

Och så målade vi stallet idag igen. Vet ni om att en roller ska man inte måla med utan ta en pensel. Då blir du inte lite färgglad som med en roller. Jag kan säga att jag har vita prickar som inte ville bort på armarna och i ansiktet, haha. Ser för hemskt ut.

Men nu har jag tyvärr inte mer att skriva.

Ha det <3

Svedala

Visste ni att jag ÄLSKAR Sebastian Karlsson? Inte? Då känner ni inte mig, haha.

Var på Svedala Rock idag :D Såg Sebastian (Vem annars) först. Kom till entren vid halv 3, var först av ALLA ;)  Men vi kan ta dagen ffrån början.

Jo alt börjar med att jag sover till klockan 1 :O Då går jag upp, trött som jag alltid är, och ser på klockan. Jag håller på att , eftersom jag var tvungen att ta bussen in till mamma så att hon kunde köra mig till Svedala. Sagt och gjort jag åt frukost och gjorde mig i ordning och tog första bästa buss till Malmö. När jag kommer fram kör mamma mig direkt och så är jag i Svedala ;) Klockan är då halv 3 och jag sitter utanför entren och lyssnar på MP3:n och väntar.
Ca klockan 4 kommer Isabell. Första människan efter mig som kommer, haha. Och så sitter vi och snackar i en halvtimme till innan alla andra börjar komma. ja, sen fick vi gå och se till så att biljetterna blev fixade, man böt ut dem mot ett band runt armen vid ett litet hus bredvid entren, och sedan var det bara att springa tillbaka. Och de gjorde vi.
Och sedan blev det insläpp klockan 5  och jag tar isabells grejer (man blev visiterad, och eftersom hon är snabbare än jag fick hon springa och ta platser) och så blev jag kvar och fick väskan visiterad.
Sedan springer jag till scenen och får plats bredvid Isabell, precis framför där Sebastian kommer att stå :D Och närn jag är framma har soundchecket redan börjat så efter 2 minuter kommer Sebastian in på scenen. Och han är klädd i byxor (svarta, tajta), en väst (svart, inget under) och en hatt. Och skor. Och i västan sitter ett cigarettpaket :S Och i handen har han både en cigarett och en öl. Alla drack öl, haha. Såg inte honom dricka, han satte ifrån sig den. Och sedan skrek man lite och så började de fixa alltihopa. Johan, gitarristen stod utan tröja, haha. Och Krullhåret som jag inte kan namnet på stod i handduk i början x) Hade nog badat. 
10 minuter senare går alla av scenen och alla skriker igen.
18.25 kommer allam in och allt börjar. Indifferent, Bring me some water, Life on Mars, Human, Birhtmarks, Mama digging gold (Heter något med sdigging gold :S), Life on Mars, Do what your told.. Eller, jag kommer inte ihåg ordningen xD Indifferent och Bring me some water var först. Sedan kom Human eller Life on mars. Sist var Start me up. Han sjöng ioaf alla de där uppe + The house is not for sale och Diamonds (<3) Och jag står och skriker med hela tiden x)
Och förresten, innan konsären, medan vi väntade efter soundcheckan såg vi Alexander Bard BADA xD Ett minne för livet, haha.
Efter det gick vi och handlade lunch åt mig, och då är klockan ca halv 8. Två korvar x) Efetr det går vi och sätter oss vid ett strängsel vid poolen, precis bredvid scenen. Det var på friluftsbadet i Svedala som allt hölls på. Så vi satte oss och lutade oss mot stängslet och väntade på att Hardcore Superstar skulle komma in på scenen. Då ser vi att på andra sidan, bakom stängslet, på andra sidan poolen så sitter det lite folk. Bland annat 2 gitarrister, Johan och Kullhåret xD, och Pernilla som är med i Sebastians band. De sitter och dricker öl och har det allmänt trevligt. Rätt som det är så dyker BWO upp och går in i omklädningsrummet. Ett tag senare kommer Martin Rolinski (heter han väl?) ut och gör de andra sällskap. Utan öl.
Men ja, sedan kommer Hardcore Superstar (20.35) ut och publiken är helt otrolig. Det är de också, haha. Men iaf, så står de andra, vid poolen, och har hoppat upp på en liftkran av något slag och står och lyssnar på Hardcoe Superstar. Haha, VIPplats x)
Men ja, efter allt det var färdigt så åkte vi hem. Då var klockan ca 21.30, eller något. Eller, 22.00 satt vi i bilöen så jag vet inte.
Vi handlade mat med oss hem till mig på Mc Donalds, och vet ni vem vi ser där?Sebastianfans (eller var det nu bandmedlemmarna de gillade? Ni förstår att de stod och skrek på de i bandet hela tiden, och inte på Sebastian, så han ignorerade dem såg det ut som) som kommer från typ Krisstianstad, här hemma i Stp! Och sedan blev jag och Isabell körda till busshållsplatsen så att jag kunde hämta min cykel. Jag följer henne hem och sedan cyklar jag hem till mig. Och äter x)
så hela dagen börjar med att jag sover som en stock fram till klockan 1.
Och nu sitter jag här, full med adrenalin och en hals som är så hes att jag kan bara prata i ett och samma tonläge annars dör rösten x) Men skitkul har jag haft, och nu ska jag sova :)

Natti

Allmänt jobbig morgondag

7:46!!!!!!!!! Haha, då går bussen till Malmö imorron ;) Josse och jag ska till Falsterbo och kolla lite på pållarna där, hehe. Ska bli kuuuul :) Har inte träffat henne på evigheter.
Och på torsdag kommer Anna, Evelina, Bosse och Felicia dit :) Laffes ägare. Ska träffas där också. Så jag får väl ta bussen då också.

Sen ska stallet målas om imorron, vadå jobbigt? ;)

Ciaaoo <3

Flumm..

Eller inte..
Haha, har sjukt tråkigt just nu. Något ni får leva med fåör nu ska det skrivas.

Ola dag igår :) Inte så kul som jag trodde men ni ska få höra iaf, haha. (Och där kom det jobbiga "haha":et igen)
Jo, det började med att mamma och jag åkte till Svedala för att jag skulle se på honom. Då märker vi att det är Svedala-marknad där så vi tänkte gå och kolla lite också. I för sig så kollade jag inte, jag bara följde efter, men iaf. Ja, så vi var där vid halv 3 (Konsären börjar halv 5) och gick runt lite. Tog ett tag att hitta scenen men det gjorde vi. Så efter ett tag gick jag och ställde mig där ocför att vänta. Det var ett band som spelade innan Ola, som hetter typ Wisex eller något sånt (hur är det med mitt dåliga minne egentligen?) så jag lyssnade på dem en stund. När de var färdiga gick jag fram och ställe mig längst ram åt sidan vid scenen. Och väntade och väntade och väntade.. Haha, sedan ringde Josse på min befallning och vi snackade den sista halvtimmen innan dansarna kommer upp på scenen och musiken snart ska börja. Men ingen Ola kommer. Josse är fortfarande i telefonen för hon ska höra första låten och sen hör jag ett skrik och så visar det sig att Ola står under ett träd en bit bakom publiken, haha. Ingen har märkt honom X) Men iaf så börjar musiken och han kommer upp på scenen och alla skriker (alla är typ 30 pers så att ni vet). Och så börjar han sjunga (Låtarnas ordning är följande: How we do it, Given to fly, Invinsible, I could be him och Rain) och alla blir tysta och bara följer han med blicken. Jag får värsta ögonkontakte med en dansare (whaaat?) och ser lite senare att han kollar på mig igen, haha. Flört?
Men iaf så sjunger Ola bara till mig någar gånger (han komemr fram och ställer sig framför mig och ser mig i ögonon och sjunger) och första gången (första låten) så börjar jag bara le (varför vet jag inte men jag är en sån, haha) och han skiner upp i värsta leendet han också :) I Rain så sjöng han till min kamera som ni kan se lite längre ner på länkarna, och till mig  ("No I don't get to hold her tonight") och så sträcker han ut händerna mot publiken mot vår sida typ 7 gånger och jag kan berätte att han har en mjuk hand, haha. De i mitten hade mycket mer tur för han var där med handen hela tiden haha.
Han sjöng även " I know they call you names" i I could be him.. Och lite mer som jag inte kommer ihåg. Men iaf, så fick jag lixom inte den känslan som jag brukar på av konsärer som jag jag är på. Jag har bara sett Darin och Sebastian annars men de älskar jag över allt annat så den känslan är helt obeskrivlig. Men jag blev inte pratglad, inte darrig eller något. Kände inget, så jag gillar väl inte Ola så mycket haha. Men han är bra, även om jag inte gillar falsetten. Men det kan man ta bort.

Klippen kommer ännu längre ner...

Och idag har jag hämtat Arwen (mitt marsvin till er som inte vet) och varit kvar hos mormor ett tag. Älskar det stället. Hur mycket som helt. Men ja, mer har jag inte gjort. Ska hämta Wendy (min undulat) hos farmor antagligen men jag vet inte. Jag får se.

Och så kan jag ju berätta lite om Spanien. Det finns så mycket att säga om två veckor men jag ka beskriva det kort: Varmt, Tråkigt, Skönt. OIch med tråkigt menar jag att det är ganska irriterande att bara ligga och göra ingetr i 2 veckor ;)
Och så blev allt helt fel på flygplatsen. Går upp halv 5 för att planet går 8. Men så få¨r vi reda på att planet är försenat med 4 timmar, när vi har kommit fram till inchekningen så vi sitter fast från 6 - 1 och väntar på flyget. Och planet tar ju 3½ timme att åka med så vi var inte hämma förrän vid 5 tiden. JObbigt värre.

Men nu kommer klippen. Vet att de inte har något ljud och att det ena är på fel håll men ni får stå ut med det, haha. I den som är Rain så sjunger han refrängen, om ni vill hänga med.


 Rain:
http://video.tinypic.com/player.php?v=16blcub

How we do it:
http://video.tinypic.com/player.php?v=16blp9v



Ciaao <3