God kväll

Hellu :)

Så nu är klockan 22:51 och jag är ganska pigg fortfarande. Men är sjukt besviken :( Ola kommer till Skåne samma dag som vi åker till spanien och en gång till samma dag som Sebastian är i Svedala :( Men det kan jag berätta mer om senare, haha.

Så vad har jag gjort idag? Jo allt börjar med att jag behöver gå på toa. Går upp och ser att klockan är tio. Vi ska ha gäster klockan 4 klommer jag på så jag sätter mig och äter frukost, har så ont i tänderna nu med tandställningen så att jag inte kan bita igenom en vattenmelon, så det tog din lilla tid att äta upp skålen med flingor ;) Men iaf etfer det gör jag mig iordning och sen börjar jag städa på rummet. Och jag städar i typ  2 timmar, haha. Sedan åker mamma och jag till Fisen, hon mår bara fint. Men alla flugorna irriterar :S Och efter det handlar vi jordgubbar och vaniljglass.
Sedan är det bara att åka hem och förbereda maten och ja, göra ingenting ;)
Så det är vad jag gjort idag.

Men herregud vad svårt det ska vara för Ola att komma till Skåne när jag kan..! :P Och han kom aldrig på signering, så det är väl tur att jag redan har skivan signerad. jaja, men jag ska se om mamma vill åka till Kalmar och se honom med mig ;) Hoppas, hoppas :D Eller någon annan. Inte vet jag ;)

Lov på fredag :D Eller på Torsdag, haha. Åker till Spanien på fredag morgon klockan 12 tror jag det var :D Blir borta i 2 veckor. Så adios amigos ;) Poolen ligger prcis utanför lägenheten och stranden 100 meter bort ;) Så jag ska ha det braaaa :D

Ciaao <3


Long time no see

Varit hos Nina idag :D Så länge sedan ju :) Och det var jättekuligt ;) Vi har typ suttit vid datorn, bakat, suttit vid datorn lite till, ätit lite kaka och sedan var det data, HAH ;) Snacka om att vi är lite fantasilösa. Men det var en bra dag :)

Nu sitter jag och gör ingenting. min lillebror ska väl in någon gång. Och så vill jag ha ut lite mer detaljer ur Frida, på chatten haha.

Ciao