Coola mig då ;)

Coola mig då ;)


Yeaah, jag älskar dig Darin <3

2006-10-31

Så var det sistra dagen i Oktober, och nu ska de däa småkillarna koma tillbaka och få godis av pappa xD Haha, han skickade iväg dem igår, blev inget bus, utan de ska få godis idag. Får vi se om han glömmer det, eller vad som händer.

För övrigt så komemr pappa hem med min nya mobil idag ;) Inte den nyaste precis, men vad ska jag klaga på? Speciellt när han betalar allt. Jag är jätteglad över det. Sony ericsson K750i tror jag den hette. Kameramobil, inte musik ;) Men men, min mp3 hänger alltid med, so whatever.

Nu har jag inte mkt mer att skriva. Ciaao <3

2006-10-29

Jag älskar Darin Jag älskar Darin Jag älskar Darin....


Ååh, världens bästa dag börjar då med att jag vaknar halv 6 eftersom jag inte kan sova mer, och går då upp och börjar göra mig iordning. Kvart över 8 sitter jag i bilen påväg till Center syd. Halv 9 är jag där, och sitter och väntar i bilen tills klockan är 10, då kommer Sando. Sedan står vi utanför och fryser fötterna av oss en timme innan de öppnar och vi springer in till kön där signeringen ska starta. 10 minuter senasre komemr Sandra, och där står vi. Jag får läskig ögonkontakt med en vakt, det är något speciellt mellan mig och vakter ;) Men i alla fall. Det tar ett tag innan jag inser att jag ska FÖRST upp på scenen. Jag blev helt galen.
Men så väntar vi, och väntar, och väntar. Ett tah försvinner vi för att köpa en till dvd och några singlar, jag och Sando och Sandra gick själv. Jag och Sando köpte även pommes inne på McDonalds, mycket gott, haha. Sedan går vi tillbaka och väntar litye till, ehla tiden kommer det mer och mer folk.
5 min innan så kommer en vakt fram och frågar vem av oss som skulle in först, de släppte in 5 i taget och 1 fick gå upp på scenen, och det var ju jag så jag skulle gå fram och visa mig för dn andra som släppte in oss upp på scenen och sedan gå tillbaka igen. Fatta vad nervös jag var då, jag kunde knappt stå upp.
Sedan kommer Darin, alla skriker, även jag men jag får fram ett konstigt falsettskrik som sedan bara bryts ochkommer igen hela tiden xD Som jag skämdes haha. Sedan kallade vakterna på mig, och så fick jag vänta nedanför scenen i några sekunder medan han blev presenterad. Sedan blev jag secenen och jag bara slänger mig över Darin när jag kommer upp. Stackaren är inte beredd och bara skrattar åt mig, medan de idiotiska vakterna skriker på mig att man inte fick krama honom. Men jag brydde mig inte utan kramar klart innan jag ler stort och säger Hej. Hela jag skakade så mycket att jag nästan trillade ihopa. Sedan var det typ:
L: Hej!
D: Hej! Vad heter du?
Han har fortfaranbde världens leende, och jag är överlycklig.
L: Louise
D: Okej... Allt bra?
L: Ja! Själv då?
D: Haha, bra tack!....Och en glad gubbe också.
Han har världens min, och jag bara skrattar.
L: Ja, haha.´
D: Har du sett Dvd:n?
L: Ja, den är sjukt bra
D: Tack!
Jag tar tillbaka skivan och båda säger hej då.


När jag komemr ner kan jag knappt stå upp, mina ben bara viker sig och jag skyndar mig in i kön igen. Där träffar jag på Atena, som först inte känner igen mig, jag klandrar henne inte, men sedan förstår vem jag är och vi börjar prata på. Det visar sig att hon precis kommit, och hon ska upp på scenen en gång. Till slut komemr Sando och Sandra också tillbaka. Alla vi 3 står och darrar som asplöv, medan Atena står och skrattar åt oss. Sedan pratar vi på igen och jag kommer in på min julklapp till honom, pincetten och rakhyvveln + lite annat. Som hon skrattade, hon trodde inte mig xD Men det är sant, han fick mitt efterlängtade rak-kit. Han sa inte ens tack ;) Haha, jag är bra på att smyga med saker, haha.
Ja, sakata rör sig kön framåt, och så får jag gå in efter Atena, föra de andra två igen ;) Så kommer jag upp.
L: Hej igen!
D: Hej!
Så får han värsta leendet på läpparna och jag smälter. Jag räcker fram singlarna.
L: Jag är lite seg, haha.
D: Nejdå, ingen fara, haha. Vad heter du nu igen?
L: Lou...
D: Var det inte du som var först?
L: Jo, haha.
Sedan börjar han skriva igen.
L: Jag måste bara säga att jag ÄLSKAR dina skor!
Jag lägger en stor betoningen på älskar, och han börjar skratta igen.
D: Haha, tack. Det är Puma, det går itne att tro.
L: Nej, haha.
Så skrev han lite till, ritade lite smilysar
D: Vilken låt tycker du mest om då?
L: Jag vet inte, alla är bra.
D: Haha, tack!... Sådär ja. Ha det bra!
L: Tack, det samma :)
D: Tack!


Och sen bär det iväg igen till kön, och för att prata lite mer med Atena samtidigt som Sando och Sandra kom tillbaka. Denna gången hade ajg slutat skaka, var bara glad att träffa honom haha. Men så var Atena tvungen att gå, och vi stod kvar i kön och bestämmde oss fötr att vi skulle vara sist. Så medan vi står och väntar låter vi alla gå före, haha. Inte så många som kom, men vi blev sist ;) Sedan stängde han av efter oss, vakte, och började babbla med oss om att han var mycket snyggare än Darin. Och vi tre bara "Neeej!" och sen vänder sig Sando om och skriker nej åt honom xD men så bråkade han vakten och en annan om vem som var snyggast :S Skaffa ett liv, haha.
Men sedan sista gången går Sando före mig, jag slipper gå först.
Och sen äre min tur, jag vandrar ut på scenen med ett leende som går runt jorden, och längre, och där sitter han med sitt
L: Hej igen!
Jag är seg, jag vet, min fantasi ni vet ;)
D: Hej igen!
L: Jo, den första skivan ska vara till en tjej som heter Madde.
D: Va?
Och så får jag förklara om allt igen, haha. Jag kortar ner lite på den första meningen här bara.
Och sedan skriver han, och börjar på nästa och stannar efter "Till"
L: Louise på de andra.
D: Okej
Och så skrivs det lite till. Helt plötsligt så stannar han när han skrivri "TIll Louise kram" och skriver dit något mellan "till" och "Louise". Jag ser inte vad där står, men jag bara skrattar, samtidigt som han.
D: Så, hälsa din kompis från mig!
Jag tar skivorna, och hör inte ett dugg av vad han säger.
L: Va?
D: Hälsa din kompis från mig!
L: Jaha, haha, ja! Ha d bra!
D: Detsamma.


Och sen går jag ner, lycklig som få, och springer bort till Sando och börjar läsa på min singel. "Till coola Louise kram Darin". Jag garvade så jag höll på att gå genom jorden. "Coola Louise". Samma sak skrev han på Sandras och Sandos singel. Det är status! Vi är de tre coolingarna på center syd, han såg till och med att vi gick tillsammans. Det är inte dåligt ;) Men han kom också ihåg att vi var där först och gick sist, så det är vår lilla belöning.
Vad jag älskar den människan!


http://www.youtube.com/watch?v=rQfsFD9i24A&NR

2006-10-26

Tjoho.

Nu sitter jag här, ännu en gång, med vått hår som är nyfärgat. Ännu svartare nu. Så hoppas jag att det bruna försvann.

"Höger kammare finns i höger sida av hjärtat" Jag tror jag dör. Världens smartaste mening eller? De måste verkligen tro att vi har problem idag, annars hade de ju kunnat försöka beskriva en aning bättre. Men iaf, ett gott skratt förlänger livet.

Jag har funderat på en sak. Varför Paris Hilton ska vara så snuskigt rik, vacker, och dum samtidigt? Ta inte illa upp, men jag ser inte henne som någon förebild direkt. Men ärligt, tjäna 1.4 miljoner, eller vad det nu var, på att visa sig på en fest, hur sjukt är inte det? Och att man ska vara så onormalt bra på allt också. Fast, hon sjunger väl inte så bra om man tänker efter. Och skådespeleriet är kanske inte i topp.
Jag tänker gifta mig med henne, och köpa maaassor av saker, sedan ska vi leva lyckliga i alla våra dagar...

Bara 4 dagar kvar nu. Galet..

2006-10-20

Gud, bara 9 dagar kvar nu. Jag håller på att gå under. Bara två dagar sen jag satt och stortjöt till live-sändningen. Hemskt, jag är helt desperat nu. Jag grät till honom igår också. Värsta konstiga grejen som hände. Först så sätter jag på radion och efter en liten stund börjar Money for nothing spelas. Så lyssnar jag färdigt på den, och känner hur tårarna börjar komma. Jag byter kanal pga av dåliga låtar, och precis när jag bytt börjar Why does it rain spelas. Man bara, nu kan det inte bli mycket konstigare. Och efter första refrängen bryter jag ihopa. Och sedan efter ett tag så byter jag radiokanal igen... Och då börjar Eamon - How could you (bring him home), jag har minnen från den låten eftersom jag såg han live i Danmark, samma dag som jag väntade på att Darin skulle komma ut på scenen. 9 timmar... Så jag stortjöt verkligen i den låten, jag saknar honom. Darin Darin Darin Darin....

Nu är det väl snart dags för mig att sova, ska klippa mig imorgon klockan 10. I malmö, jag som hoppades på att få sova länge.. Men jag fick tydligen tänka om. Och efter det ska jag upp in till en skivaffär och byta en skiva och köpa en singel. Är en aning irriterad på mamma över att hon inte kunde köra ut mig där den 18e, men jaja. Jag älskar dig Ida :D Tack tack tack!
Sedan ska jag inte vara hemma på hela helgen, stackars er. Jag skja tillbringa min tid uppe hos mormor, och ha semester. Och längta, och räkna ner dagar.

Darin Darin Darin Darn Darin <3


Söndag

Var och såg Grease idag. Visste ni att Måns Zelmerlöw har sjukt het mage? Mycket fina magrutor. Men den var sjukt bra, ett tips till alla er läsare, även om ni kankse inte är så många ;)

Men jag kommer inte på något att skriva, mycket bra. Ni får berömma mig.

Puss<3

Lördag

Tjohej igen. Trött trött trött, är vad jag är nu. Men planerar inte att sova på den närmaste timmen. Jag får skylla mig själv.


Jag har kommit på att jag älskar döskallar. Tack Isabell för det :) Så nu har jag fått örhängen med såna på, jättefina. Sen hittade jag med elgitarren på också, tror ni jag kunde låta bli dem?
Idag har jag även varit och shoppat, då jag fick örhängena, och så har jag skrivit färdigt min egen låt ;) Lagt till musik också, låter väl OK. Men inget bra, haha. Så den får man väl döpaoch slänga igen. Eller något.


Men nu ska jag göra annat.

Ciao <3

Yeey

Varför kan man inte tänka ibland? förlåt alla i forumet, det var inte meningen ;) Ni förstår, mitt hjärnkontor är inte med på kvällar, vet inte ens varför jag skrev det meddelandet. Men som sagt, det är mina föräldrars fel. Och så är jag helt arbetslös, haha. Om man kan säga det så ;) Nu ska det inte avslöjas något mer. Men som sagt; Förlåt!