2008-07-29

Jag förstår inte vad felet med vissa människor är. Jag blir så jävla arg på folk som inte tänker på någon annan än sig själv. Speciellt de jag bryr mig om och försöker göra allt för. Det är så jävla oförskämt och elakt att ta sig själv före andra alltid, speciellt när den andra inte gjort någonting. Bli utskälld och liknande utan anledning måste jag säga är underbart.

Jag längtar efter Linnea K, kom hem nu... Och tack för att du finns.

2008-07-27

Det känns bra att börja på en musiklinje på gymnasiet och ta ett steg till drömmen att bli musiker, och jag kan inte ens skriva en låt. Jag har så mycket i huvudet som jag hade kunnat skriva fantastiska låtar av, men jag får inte ner orden på pappret. De stannar i mitt huvud och gör mig galen istället.

Jag vill bara ha ut orden ur mitt huvud, ha ut orden ur mitt liv.

2008-07-23

Klockan är nu exakt 23:00, det är onsdag och det är ännu en vecka som går förbi utan någon anledning. Jag är så trött på att säga det. Tänk vad ung jag kunde ha varit nu om man tagit bort alla dessa dagarna. Jag är så trött på dem. Så trött på att gå och må dåligt över allt och att inte göra något. Men vad kan jag göra för att stoppa det?

Jag borde haft ett sommarjobb som varade hela sommaren. Morgon till kväll, måndag till söndag. Men istället sitter jag inne och lyssnar på musik och mår ännu sämre. Eller så ser jag på tv eller gör något vid datorn. Jag har ingen hobby längre. Visst går jag ut och går varje dag, men hur upplyftande är det?

Nu kommer jag inte få se Sugarplum Fairy på KB i höst heller. Ska visserligen se dem dagen innan, men hur jävla kul är det att stå långt bak i publiken och knappt se något? Jag hatar det.

Imorgon är det Stapelbäddsfestivalen och jag får se om jag går. Skulle inte förvåna mig om jag ångrar mig för jag känner inte alls för det.

2008-07-22

Jag önskar att jag kunde göra någonting för att ändra mig själv.


We all want pretty


2008-07-18

Jag har precis varit ute och åkt bil, har varit med föräldrarna och handlat mat, och sorgligt nog är jag på humör för att lyssna på ballader. Är jag på humör för ballader är jag på dåligt humör, de två sakerna går hand i hand. Så fastnade jag med Sugarplum Fairys låt Coming Home och tankarna började rulla.

De säger att borta är bra men hemma är bäst. Det är inte sant. inte i mitt liv. Jag vet inte var jag har mitt hem, för om det skulle vara sant så är det inte här. Jag tycker inte alls om att vara hemma. Tycker inte ens om att vara i närheten av där jag bor. Bara åsynen av huset får mig att bli nedstämd för att jag vet att där inne förvandlas allt till det negativa. Är jag hemma betyder det att jag är ensam och det säger väl allt. Jag är ensam med någon som gör mitt liv sämre och som jag inte klarar av.
   Förra sommaren gick det så utom kontroll att jag var i valet och kvalet till att flytta. Hade det inte varit så komplicerat med skola osv så hade jag flyttat, ingen tvekan om det. Nu är det inte lättare, jag kan inte undvika personen på något sätt. Var jag än är så är personen och stör. Jag kan inte sätta mig i ett rum med dörren stängd klockan 11 på kvällen utan att personen kommer in och ska rota i garderoben eller hämta något. Jag börjar undra om det verkligen är för att hämta något och inte bara för att kolla vad jag gör om kvällarna. Jo, jag sitter inne och porrsurfar, har camsex och chattar med pedofiler om kvällarna. Suck...

Bara jag tänker på personen börjar jag nästan skaka av irritation och ilska och hur det kunnat gå så långt förstår jag inte. Det värsta är att det har pågått i ca 4 år nu. I början skrev jag ett mail till personen där jag skrev precis vad jag kände, men det slutar med att personen skyller allt på mig. Allt är ju mitt fel, så tycker ju inte jag, jag har bara överreagerat. Nu vet ni det.

Ni undrar kanske varför jag har så mycket emot personen, vad personen egentligen gjort mot mig. Ingen misshandel eller något så det är lugnt, men så mycket annat som har förstört mig inifrån på så många sätt. vad tänker jag inte berätta, det är för privat, men det har sårat mig.

Jag vet inte vad jag ska göra. Det har inget slut och jag står inte ut. Jag vill bort, långt bort där jag slipper att ens tänka på stället som jag kallar hem. Jag vill umgås med folk som jag tycker om och som tycker om mig och jag vill kunna njuta av livet. Och jag vill kunna vara ensam någon gång utan att falla i en tung deppighet som inte försvinner i första laget. Jag vill bort.


2008-07-09

Nu har det gått snart 4 veckor av sommarlovet. Lovet där jag ännu en gång skulle lyckas med träningen, där jag skulle hålla mig sysselsatt och uppleva nya saker. Det var nu jag skulle ta itu med mig själv så att jag för en gångs skull skulle bli nöjd. Men icke, jag tränar inte som jag ska, jag är aldrig sysselsatt och jag upplever inget nytt alls. Det är som en tom version av förra sommaren. Mitt huvud är tomt på tankar och känslor, förutom när en lätt deppighet slår igenom. Jag kan inte uttrycka mig på något sätt alls och det gör mig galen inombords. Det jag roar mig med om dagarna är att glo på TV och att försöka hitta på något att göra på datorn. Jag går ut och går en gång om dagen, och nu har jag börjat köra styrkan igen, men bara efter en veckas gång så har jag lyckats överanstränga knäna igen så de gör ont, och mitt magont som jag får av att gå,springa och rida kommer tillbaka igen med små steg. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag är för feg för att ringa de jag vill träffa, dvs en person just nu (hon är den enda som är hemma och inte jobbar). Men snart ska vi ses, det är förhoppningsvis bestämt.

Jag är grymt nervös inför skolstarten också. Tänk om allt blir som förra gången? Tänk om allt blir som mina värsta drömmar, vilket det brukar bli när jag hakar upp mig på dem? Jag vet inte vad jag ska göra, speciellt inte nu när jag inte har styrkan att ta itu med mig själv. Någon som har ett tips på hur man lugnar ner sig? Typ stresslättande saker?

Jag önskar alla ni  som ska börja gymnasiet lycka till och hoppas ni får det bra.

2008-07-06

Ny månad igen. Inga tankar, inga ord. Tystnad. Förvänta er inget av mig för jag har inget mer att ge.