2007-04-27

Att livet ibland ska vara så tråkigt och drygt. Dagarna slöar sig fram som en snigel och helgerna är över på två minuter. Människorna omkring mig är sura och envisa och använder mig som hackkykling. Men visst, jag är lätt att hålla på med eftersom jag inte säger något.
Sorgligt nog är byta livvstil det enda jag vill göra. Jag menar inte kläder och sådant, utan personlighet. Jag vill vara en sådan som inte är rädd för att stå för vad jag tycker, som inte bryr mig om vad folk säger om mig, en sådan som folk respekterar. Men tyvärr, så kommer det aldrig att bli. Jag kan ju inte ens hitta en frisör!

Nu vet jag även vad man ska lyssna på om man känner sig som mig, liten och obetydlig men samtidigt stark. My chemical romance. Man får en helt ny inställning om man lyssnar på texterna. Det får jag i alla fall. De får mig att vilja kämpa för vad jag tycker om och vill, och skita i vad andra säger. Att deras åsikter inte betyder något, när åsikterna är om mig, utan bara räcka fingret åt dem och gå vidare. Men det kan jag inte, en vacker dag kanske.

Det som stör mig mest just nu är att jag tappat kontakten med Josefine. Herregud i himlen vad jag saknar henne. Just nu vill jag bara sitta på telefonen i timmar och prata om ingenting.

Nu var sms:et ivägskickat :) Så får jag se vad som händer.

Mamma har fått någon konstig idé om att jag ska ha världens sötaste lilla klänning på mig på Lidias konfirmation... Jag, i klänning. Ha ha... Men jag håller med, jag kan inte gå i nitbälte och svarta kläder, jag måste vara söt för hennes skull. Annars tar hon livet av mig, utan tvekan, haha. Stackren, vi har förvandlats till våra totala motsatser, men än ändå samma personer. Så jag får nog dra på mig en klänning, för första gången på år.

ha det bra, så syns vi kanske ;)

2007-04-25

"Emotive hardcore punk is 99% a dead genre.
It lasted from the mid 80s-90s and wasn't very popular.
Ian Mackeye (my hero) was a huge part of both the punk and emo scenes,
and the punk and emo scenes weren't too different. "

"First of all, "emo" DOES NOT stand for "emotional. Emo stands for EMOTIVE HARDCORE PUNK."

HAHA, nu vet ni alla vad Emo är :) Tack Linus.

(För er som inte vet har jag och Linus haft världens diskussion om Emo idag. Egentligen om att alla skär sig, vilket han trodde, och jag var helt emot. Sedan letade vi rätt på detta och nu vet vi.)

2007-04-18

Jag har ändrat mig! Det åär inte alls Why does it rain han sjöng till mig i... Måste ha varit Extra Ordinary love. MItt minne, jag måste varit en guldfisk i mitt förra liv... Men jag är fortfarande inte säker. Men det spelar ingen roll, det var mysigt i vilket fall som helst.

2007-04-17

Nu är jag bara för jävla trött på allt och alla. Vad vill folk egentligen? Allt snack om att vara sig själv, om hur omogna alla är, om hur fet man är, om hur dåligt man mår, om hur fula alla är, om hur andra klär sig, om att folk är för smala, om hur dålkig smak folk har. Vad är meningen?

Det är hemskt att varje dag komma till ett nytt eller bekant ställe och se folk gå och klämma på det lilla fett som de har och skrika att de är jättefeta och måste banta. Vad är det för mening? Har ni någonsin tänkt på folk som är överviktiga, som mår väldigt dåligt över det. Folk som jag. Folk som inte kan se sig själv i spegeln utan att tårarna börjar rinna. Folk som drar på sig så små kläder som de bara kan för att sedan kunna inse att de inte kommer i sin förra storlek. Folk som inte har mod eller envishet att tycka om sig själv. Folk som helt enkelt inte bryr sig längre, utan som bara låter det gå som det vill. För ingen bryr sig ändå. Eller?

Jag är ett väldigt bra exempel på någon som inte passar in med dagens krav på perfektion. Jag är inte smal, jag vill inte vara söt, jag klär mig som jag vill, jag sminkar mig som jag vill, jag älskar svart, jag tycker att dödskallar är söta, jag går i nitbälte, min gitarr är min bästa vän, jag lyssnar på allt inom musik (inte techno..), jag tycker att Lukas Rossi är hetast i världen (ni vet väl inte ens vem han är...), jag har inga problem med att vara ensam, jag dricker inte, jag kallar inte folk för hora, jag är rädd för mig själv, jag har komplex för allt på min kropp, jag är inte perfekt. Men vad ni vill ha ut av mig förstår jag inte. Varför ni alltid ska tro att man kan göra recis vad som helst med mig utan att jag bryr mig.
Tyvärr måste jag då säga att jag har också känslor och tankar. Det är ok om folk kommer med sina små skämt om att jag inte har någon stil eller att jag är dum i huvudet, men när skämten går upp till flera gånger om dagen och blir mer allvarliga så blir jag bara för jävla trött på det. Om ni vill något; säg det. Jag bits inte, om ni har tur.

Sedan detta med att alla måste vara pinnsmala idag. Att jag har fått gå upp 2 storlekar i byxor, fast jag gått ner i vikt och midjeomfång, är sjukt. Borde det inte vara tvärtom? Om man inte har storlek 26 så är man fet. Hur tror ni att världen kommer sluta? Och ändå så går folk och säger "Du är fin som du är." innan de själv går in på toan för att spy upp dagens mat. Hälften av alla tjejer går och klagar på hur feta det är, nonstop. Sedan inser de inte att de är vandrande benrangel. Tänkt på oss som är överviktiga? Hur tror ni det känns för oss? Jag hatar min kropp, jag hatar att se mig i spegeln och se något som jag tycker är så fel. Jag kan inte säga "Jag är ok" och vara stolt över det. Jag tycker inte om mig själv, det har jag aldrig gjort. Och om ni inte vet något, så var tysta och var glada över att ni ser ut som ni gör. Men det är ert eget val. Vill ni inte inse att folk kan vara avundsjuka på er, så låt bli och lev på. Jag har inte ork att bry mig längre.

Och så det här om hur omogna alla är. Har du tänkt på hur du själv är?

Jag vet att ingen är nöjd med sig själv, men jag tycker att man ska försöka. Det kommer i och för sig från fel person, men det är väldigt jobbigt att höra hela tiden. Alla andra mår bara dåligt. Om ni inte vet sanningen, så låt bli att säga något. Det kan finnas någon långt in på insidan av en person, som är väl dolt och som kan spricka när som helst. Var försiktiga.


2007-04-10

http://www.youtube.com/watch?v=H20MSekaNKA - Jag är beroende. Han är en drog. Jag älskar honom.

Jag har kommit på precis vad Darin sjöng till mig. Det var ett tag sedan jag gjorde det, men jag har inte orkat skriva här på ett tag, tyvärr. Jag har haft de mest tråkiga veckorna i mitt liv, om vi inte räknar konsertdagarna. Why does it rain.

Oh baby, i keep holding on, can't let go
Please let me know


Det var mysigt :) Jag gör gärna om det, hehe. Utan tvekan.

För övrigt, påsklovet var hemskt, skönt att träffa släkten, men maten... Jag gillar inte högtider. Man måste vara så överdrivet underbar och söt hela tiden, sen blir jag helt pissed off på allt och alla.

Skriver mer snart, om det kan hända något kul <3