2008-03-24

Idag är det Måndag. Idag är det 10 dagar kvar till Tokio Hotel och Stockholm, det är 4½ timme kvar till Tisdag och det är kallt. Har nog inte mycket mer att säga.

Har varit hos mormor sedan i Fredags, kom hem i morse, så jag är fortfarande levande. Att jag hellre stannat där är en annan sak.

Har varit i Malmö med Izabell, mamma och Carl idag. Inte hänt så mycket. Tog lite foto, pratade. Inte något annat.

Nu ska jag skriva klart min NO-redovisning till Sofie så jag kan få mitt betyg.

2008-03-20

To see into your oceanblue eyes took me back into an unknown time

When I dove down I knew that my last breath was taken

And while i struggled to get back what was mine you stagged me on the floor


You said you wanted it all, everything I could give

But when i tried to find it you weren't no longer there

You had run out when the wind still was moving


When I finally reacht the bottom of this endless sea

I found the ground beneath my feet

And then I saw a lightning coming closer


Even though I still think about you every day I can no longer remember

Remeber anything but those oceanblue eyes

That made this chokehold come closer


Fick lite skrivlust, så jag skrev. Vet som vanligt inte vad det ska betyda riktigt, ni som läser får tolka det på erat sätt. Kommentera gärna vad ni tolkar det som, eller vad ni tycker om textbiten.

Klockan halv 1 på natten, det är då det börjar klia i fingrarna. Vill skriva novell med, men vet inte riktigt var jag ska börja. Eller jo, har skrivit en början (3 meningar), men vet inte hur jag ska fortsätta. Men som alla nog vet vid detta laget skriver jag inget glatt oh positivt, har inte gjort det på länge, och det är det jag vill skriva nu. Något som är kul och glatt hela vägen igenom. Men det går såååå bra ska ni veta. 3 meningar är helt ok. Kan man räkna det som en novell? Dessutom utger jag mig från att vara en kille/man i texten också, det gör saken svårare. Aja, ska se om jag orkar kämpa på eller om jag ska sova. Ska träffa Izabell imorgon tror jag. Glöm inte att kommentera texten och så ska jag jobba på novellen så att ni kanske kan få läsa den en dag.

Ciao


2008-03-14

Hej.

Nu sitter jag här, huvudet tomt på tankar och vet inte riktigt var jag är. Äter choklad, mår allmänt konstigt och är fruktansvärt arg på mig själv för att jag äter det. Pratar med Izabell som är på dåligt humör (vilket jag förstår), blir utskälld av pappa, gråter nästan åt när Robert Gustavsson försöker vara rolig och river mig själv på tummen så att det blöder. Det känns inte bra. Tycker inte om att tappa bort mig själv såhär. Ska man må dåligt ska man må dåligt, inte något annat.

Jag vill ha hjälp, men varför är det ingen (som faktiskt kan) som vill hjälpa?

2008-03-13

Idag gick min filmjölk ut. Intresseklubben antecknar.

Jag vill skriva, men har skrivkramp. Vill spela gitarr, men har inget kul att spela. Vill sjunga men är inte ensam, vill träna mer, men förstörde bara knäna innan idag när jag gjorde det. Ingen bra dag helt enkelt. Har även slått mig fyratusen gånger. Och så är det kallt överallt :(

Så nu kommer jag tillbringa min sista (kan diskuteras) vakna halvtimme med att lyssna på Mr Moon - Mando Diao. Jag vill tillbaka till spelningen :(

Imorgon är det NO-redovisning. Kommer nog gå bra. Det känns bra i alla fall. Så ni får önska mig lycka till.

Som sagt har jag skrivkramp, därför tänker jag inte skriva mer. Ska se om det hänt något på Myspace.

2008-03-09

Mando Diao igår.

Jag och Izabell åkte hemifrån klockan 6 på morgonen, var framme vid olympen typ 7. Vi hade tur, kände på dörren och den gick upp, så vi kunde sitta inomhus hela dagen.

Redan när vi kommit sprang arbetare runt och byggde scenen. Den första vi såg var "Mikey" som vi döpte han till. Lite längre än mig, ganska smal, brunt ostyrigt och snyggt hår och cowboyboots. Han var helt underbart söt, men sa inget när han gick förbi utan bara vände huvudet mot oss och log lite smått.

Aja, där satt vi två timmar, och sedan blir jag akut kissnödig. I en timmes tid sprang vi runt och letade efter en toalett, men där fanns inga någonstans mer än på Ica's lager, den kunde vi använda i nödfall. Fick gå in på en reception (det ligger ett hotell där) och prata med en sur tant som till sist lät mig gå på en toa inne på receptionen ("ta inte hit dina kompisar bara!").
Sedan var det lugnt igen och vi sprang runt lite, och såg på Mikey, som snart hade med sig en kompis i glasögon (sådana gamla töntglasögon som bara är fina på vissa, bland annat honom), blont hår, blåvit skjorta och blå jeans. Inga cowboyboots. Izabell hade även sitt 20 min långa (jag skämtar inte) skrattanfall, hon skrattade nonstop. Satte igång det med "Nu kommer dem igen", syftade på att Mikey kom igen tror jag. Hehe.

Tja, sedan gick Izabell på toajakt, hittade en läkarmottagning på ovanvningen, så hon gick där. Sedan var det att vänta igen. Hoppa hage på golvet, rita gubbar, kalla på Mikey, prata strunt, stå i värmeslussen och kolla på gubbarna som stod utanför.

Vid halv 2 kom de första andra. Sedan fylldes det på. Det pratades på något otroligt, och vi satte i öronpropparna redan vid 5. Hehe. Sedan vid 6 så ställer alla sig upp, helt oväntat, så jag och Izabell flyger upp för att inte bli mosade, för herregud vad de tryckte på där bak. typ 50 - 60 pers på mig och henne, i en timme innan det äntligen blev insläpp. Har inte varit med om något värre. Folk har inget vett idag.

Så blev vi insläppta, kommer in (där var litet inne faktiskt) och ställer oss längst fram i mitten. Efter en halvtimme så har det kommit ganska mycket folk, och jag börjar få svårt att andas. Skit samma tänker jag och fortsätter vänta, men efter någon minut så känner jag att kroppen domnar bort, så jag ber om vatten (medan Izabell är riktigt orolig för mig), men det får mig att vilja spy. Istället blir även jag jätterädd, för jag trodde jag skulle svimma vilken sekund som helst. Ljudet började bli suddigt och illamåendet blev starkare. Så jag blev överlyft av den roliga vakten som pratade med oss hela tiden. Han höll kvar mig i famnen lite extra, vilket som var mycket sött haha, så ska man behandla damer! Sedan blev jag utledd, skitarg på att jag fick lämna min plats. Hade ju väntat hela dagen, och nu skulle jag inte få vara med Izabell, och hon skulle få vara ensam. Struntade i hur dåligt jag mådde, de tankarna gick genom huvudet hela kvällen. Så de satte mig ner i en stol, hängde en filt om mig och satte en banan i handen på mig. Ja, jag hade inte ätit mer än två knäckebröd utöver frukosten, men jag tror inte det var därför jag var på väg att svimma. Tror det var för kö-trängseln, det tog all kraft ur mig. Sedan fick jag vatten med druvsocker i, som var hemskt att dricka. Smakade inte gott kan jag berätta. Sedan fick jag gå.

Satte mig först ner på läktaren i 10 min, innan jag tog plats, längst framme vid scenen, fast bakom lite ljus osv, bredvid 4 bashögtalare som gjorde att jag inte hörde mer än bastrumman och basen när förbanden spelade. Förbanden var Those Dancing Days och Adam Tensta. Sedan gick dte väl en halvtimme innan Mando kom ut på scenen. Stod på högersidan, så jag stod nästan rakt nedanför ena micken. Björns mick, hehe, ibland Gustavs.

Så kom de ut, började med One Blood, vilket jag är mycket glad över. Det enda tråkiga med konserten var att Gustav skymde Mats och Samuel och att de runt om mig var jättetråkiga och rörde sig inte utan jag var på väg att trampa ner dem emellanåt (trängde mig inte, men studsade till musiken). Vilket Björn nog gillade, för så mycket ögonkontakt med en artist, speciellt itne Björn, har jag nog aldrig haft. Fick första meningen i Ochrasy. Precis när han ställer sig och öppnar munnen så öppnar han ögonen mot mig och sedan låter han dem sakta glida över publiken. Hade nog mest kontakt under You cant steal my love. Han stod och hade jättekul med mig, säger vi. Jag kunde inte alls text, så jag fick se på honom och mima haha. Måste ha sett kul ut.

Aja, själva konserten var skitbra, Gustav hade sin fina gula gitarr och Björn tog av sig tröjan så att jag fick se (Izabell, nu så måste du vara glad). Är bara så fruktansvärt arg på att jag var på väg att svimma. Fan. Enda ordet för det. Sheepdog var skitkul, det var nog den låten alla var med som mest i.Jag hade knappt någon trängsel, bara hon på min högersida som var kär i Björn och allmänt irriterande för hon var i vägen hela tiden. Tror jag lyckades hoppa på hennes fötter X antal gånger för att hon skulle tränga sig förbi mig när jag inte stod still. Jobbiga människor finns det gott om.

Så, färdigskrivet om en natt som bara kan beskrivas med "Jävlar". Ciao.


2008-03-01

Ny månad, nya tankar. Sure.

Jag har blivit anti-träning igen. Hemskt! Äslkar att röra på mig, men vill helt enkelt inte. Det har kommit upp en spärr i mitt huvud. Fan.

Tror att mycket kan bero på skolan just nu. Jag har så fruktansvärt mycket där. Gigantiskt tyskaprov nästa vecka som jag inte kan något på, en redovisning-powerpoint presentation-uppsats till NO:n. Det räcker inte med att själva uppsatsen är asjobbig, utan vi ska stå och redovisa i en kvart var, själva. Jag kan inte det, klarar det inte. Bryter ihopa, stammar, skakar och är iskall. Blir helt tom i huvudet. Det är hemskt. På det har vi en teknikredovisning, engelska nationella, matteprov, matteläxor.... Tar aldrig slut. Och till vilken nytta har jag det? Inte någon alls. Vad har jag för användning av en 15 min lång redovisning om djurförsök? Varför ska jag lära mig hur ett vapen fungerar? Jag vill inte bli krigsledare eller något. Är så fruktansvärt lack på samhället idag, de kan stoppa upp något i sig. Ursäkta. Ta inte illa upp.


Nu ska jag återvända till dessa underbara läxor.