2006-11-24

Martin <3 My
Jag dör xD

Ha d allesamans :)

2006-11-15

Ja, då var ännu en onsdag igång. Ska snart upp, ska åka till Lund senare för sången. Men ja, vad har hänt idag?


Vaaarför går man och kommenterar att jag sjunger dåligt? Inte bara en gång heller, utan hela jävla dagen? Och att man själv sjunger skitbra. Jag blir så arg på sådan människor, sången är mitt liv, och jag kan inte låten för det första, för det andra är rösten inte uppvärmd så jag kunde inte ta tonerna ordentligt, och för det tredje satt jag ner. Jag stör mig på dessa människor som går och säger sånt. T a c k ! Jag älskar er med.

Så, nu försvinner ilskan. Jag tog i lite för mkt där uppe, haha. Ta inte illa upp någon :)  Lätt för mig att säga nu... Hehe...

Sen får jag höra att Björn Borg inte passar på tjejer. Tulle, jag såg dig, haha, och känner mig veeerkligen inte träffad xD Men mina röda är heta, jag lovar.

Sen har vi en ny fakta. Linda <3 Simon. Ni måste se hur de flörtar xD Stackare, haha. Nu så går jag in i ett team med Martin, this goes good.

Jag behöver kläääder! Är i ett sådant ställa där jag vill slänga ut hela garderoben och bara lägga in massor av nytt. Gamla och slitna grejer fyller halva garderoben, och mer än det. Och med mitt nya jag kan jag inte gå runt med rosa små söta grejer, det är helt fel. På mig iaf, jag ser sjuk ut i rosa.

Ciaao :)

Jadu...

Svart eller Vitt?
Svart
Banan eller Apelsin?
Apelsin
Badkar eller Dusch?
Badkar
Siden eller Sammet?
Siden
FRIDA eller OKEJ?
OKEJ
Hårgelé eller Hårvax?
Gelé, är lättare att använda i mitt hår
Kam eller Borste?
Borste
Hund eller Katt?
Hund, gillar inte katter
Pyjamas eller Nattlinne/T-shirt?
Pyjamas
Bil eller Cykel?
Bil
Stol eller Soffa?
Soffa
Chips eller Godis?
Inget av det...
Läppglans eller Läppstift?
Läppglans
Nalle Puh eller Ior?
Ior
Blondin eller Brunett?
Brunett
Hatt eller Mössa?
Hatt