2009-04-30

Hej, idag är Louise trött på sina kläder och kommer gå i skolan med klänning. Det ni.

2009-04-29

Glömde att jag skulle lägga ut lite bilder från Mando Diao's spelning. Har kommer 4 st, de andra ligger på min bilddagbok (Svartfisk).


C.J och Gustaf i bakgrunden


Björn


C.J


Gustaf

2009-04-29

Jag tror jag ska starta värsta namninsamlingen för att bevisa att jag borde få pierca mig. Om inte snakebite så bara en i sidan av läppen. För det hade varit så sjukt snyggt på mig. Men nu börjar jag tjata, så får vi se hur det går. Tyvärr är jag alldeles för snäll för att inte pierca mig utan tillstånd, så jag kan inte göra mer, haha. Stackars min mamma. För pappa vågar jag inte säga något åt. Han kommer slänga ut mig.

Det känns lite bättre idag. Lite. Gitarrlektionen igår hjälpte litegrann. Heavens on fire <3 Nästa gång blir det Highway to hell <3 Hehe, Louise är lycklig.



Dålig upplösning, men whatever. Det är skitsnyggt.

2009-04-28

Okej, nu har jag fått reda på att mina prover (blodproven jag tog på påsklovet, om ni kommer ihåg det) är helt normala och det är inte den medicinen som gör att jag mår såhär och går upp i vikt. Jag tror jag går och dör. Bara ett nytt bevis på att mitt liv är fullkomligt värdelöst, och jo, jag får lov att säga så och tycka synd om mig själv. Så får ni säga vad ni vill.

Torsdag: Filmkväll med Izabell
Fredag: Stadsparken med Izabell, kanske träffar någon annan kul där
Lördag: Filmkväll med Izabell och Challe.

Märks det att jag tycker om henne massor? Och att jag har all anledning till att kalla henne min enda vän. Människor idag suger.

2009-04-28

Så, hur har min dag varit idag? Om ni inte vill veta kan ni lika gärna sluta läsa nu för jag har inget positivt att säga.

Jag faller ner i "deppighetens spår" (eller vad man nu ska kalla det) igen. Jag mår sämre och sämre och där finns ingenting jag kan göra mer. Jag har lust att bara ge upp allt. Jag vill bara leva ett normalt liv, hur svårt kan det vara?

Jo, uppenbarligen helvetiskt svårt. Bara en person som man räknar som vän (Izabell <3), inte en enda jävel som faktisk ser hur jag kämpar varje dag och faktiskt bryr sig, en psykolog som inte gör något bättre och inte tror på det jag säger, medicin som inte hjälper, en doktor som skiter i en, en kropp som behöver den jävla medicinen och som går upp i vikt och gör mig trött för att den inte får den, ett hem som inte fungerar, en stad man hatar. Och där tar jag inte upp mina allergier, att jag alltid fryser som fan, har ätstörningar från och till och ett psyke som säger åt mig att må dåligt. Kan det ärligt talat bli bra, eller jag hoppas bara i onödan?

Jag är så jävla trött på det här, vill hoppa av skolan, flytta och börja jobba någonstans. Skita i allt.


2009-04-27

Det har varit en allmänt konstig dag. Det var aslånga köer in till Lund så bussen körde andra hållet in där (en helt annan väg), jag har uppenbarligen fått ett brev med provsvaren (tog ju blodprov för några veckor sedan) enligt läkarna, men det är inte här än, satte mig i Botan för jag hade 2,5 timmar att döda (var hos doktorn kl 9 imorse och började skolan 12 med ett prov) och där satt ett par och stirrade sönder mig, där var även en geting som fick fnatt och slutade inte störa mig så jag gick, kommer in på Spyken och märker att en fågel skitit på min sko och nu har jag kommit hem och vad tror ni jag hittar då? En stor jävla jättegeting i vasken i källaren. Hur den kommit dit vet jag inte, jag vill nästan inte veta heller. Jag vet bara att den är gigantisk och att jag vill ha bort den därifrån för jag vill kunna ta ut mina linser :(

Sen har jag varit ute och gått med Izabell också, hon har fått se klippen från Mando. Jag är nästan övertalad att åka till Siesta också, men jag får se. Sedan är det överraskning på gån, det ska bli skitkul!

2009-04-26

http://www.youtube.com/watch?v=IabNSSe5vMM
Jag är så förälskad att det finns inte ord. Dessutom är Izabell hemma och pratar med mig nu.

Vill inte ha skola imorgon. Jag vill vakna och ha en anledning till allt bara.

2009-04-26

http://www.youtube.com/watch?v=IabNSSe5vMM
Jag är så förälskad att det finns inte ord. Dessutom är Izabell hemma och pratar med mig nu.

Vill inte ha skola imorgon. Jag vill vakna och ha en anledning till allt bara.

2009-04-26

Så, nu har jag precis kommit hem från Skrylle där jag gått 3 km med Linda, som jag också haft photoshoot med. Jättefin var hon och bilderna kommer säkert bli asbra. Har inte kollat igenom dem för det tar för lång tid och jag håller på med läxor just nu. Blivit klar med referatet (som iofs suger, men vem bryr sig?) och tränat lite på körlåtarna. Bara gitarr och ghör kvar nu då. Heja mig.

Ikväll kommer Izabell hem igen <3

2009-04-25

"Försök få fram känslan från igår och behåll den. Intala dig själv att de inte är värda att du lägger så mycket energi på dem" 
Sms från igår.

Jag önskar jag kunde. Jag önskar att jag kunde göra något. Jag önskar att allt bara kunde bli bra, att jag ska slippa behöva använda medicin som inte hjälper, att jag kan slippa kämpa som fan varje dag bara för att inte bli ensam och panikslagen, slippa känna mig hemma i ångesten, helt enkelt slippa allt det här och bara ha ett normalt tonårsliv. Men vem försöker jag intala det, ingen har lyssnat hittils så varför fortsätta egentligen?

Jag ger snart upp och då vet jag inte vad som kommer hända med mig.

2004-04-24

Bara en massa fyror i datumet. Hehe. Aja, jag ska skriva om gårdagen!

Slutade skolan 16.00 och gick därifrån ner till Mejeriet där Mando skulle spela senare. Hamnar näst längst fram i kön (!), dåär är bara ett tiotal personer framför och de kom tillsammans. Så där sitter jag och småpratar lite med de andra som var där ibland (där var en kille som såg ut som en blandning mellan Mats och C.J (från Mando). Scary). Kom när soundchecket var igång där inne. Dance with somebody och Abbas Lay all your love on me spelades och jag satt och njöt i vårvädret, snackade från och till med Izabell (samtalet bröts hela tiden, hon satt på tåget) och väntade på insläppet. Lite efter 6 så blir vi insläppta, jag hamnar längst fram framför C.J's mick och är allmänt lycklig. Den sista timmen innan förbanden började spela var dock så jävla dryg. Som vanligt.  Fjortisar som stod bakom mig, allt de pratade om var hur de trängde sig och hur de skulle komma längst fram (ingen lyckades). De visste inte ens vem Mando Diao var visdade det sig senare, så vad de faktiskt gjorde på konserten har jag ingen aning om.

Första förbandet var Adiam Dymott, inte så bra som jag trodde faktiskt. Härlig tjej med assnygg trummis, men låtarna var inte alls vad jag trodde att de skulle vara. Sedan var det typ 30 min paus innan nästa förband (som jag inte vet vad de heter, har glömt bort det). Deras musik var mysig, bara ballader, men då ville man ha upptempo. Men det tog slut det också och 30 min till sedan släcks scenen ner och de börjar spela upp förinställda ljud (har jag för mig).

Innan jag börjar måste jag bara berätta om tunnorna som stod på scenen. Stora, brunrostiga tunner med hål i. Det var en lampa under så att det lös ut igenom dem, ett orange ljus som antagligen skulle föreställa eld.

Så det så. Iaf kommer de in, Gustaf lika lång som alltid, och jag har för mig att de började med Sheepdog, men jag är inte säker. Låtlistan ska jag försöka få ihop. Kan skriva upp de jag kommer ihåg iaf.

- Sheepdog
- God knows
- Gloria
- Mean street
- Ringing bells
- Ochrasy
- Tv & me
- If I dont live today....
- High heels
- The shining
- You got nothing on me
- Dance with somebody
- Den där låten de har sista på skivan, efter The shining har slutat. Leave my fire eller något heter den.
- Never seen the light of day
- Good morning, Herr Horst
- Clean town
- The band

Tror det var alla. Jag blev så lycklig när de körde Ringing Bells. Det är en av mina absoluta favoritlåtar, och jag har aldrig hört den live. Dessutom så spelade Gustaf munspel i If I dont live today... Nu vet jag att det inte bara är Carl (hans bror, sångare och gitarrist i Sugarplum Fairy) som kan spela det. Det var mysigt.

Vad hände mer... Gustaf var otroligt glad hela kvällen. Log massor. Har jag aldrig sett innan. C.J var lika glad som vanligt, Björn har nog gått ner i vikt sedan Olympen (internt skämt), roliga vakten från Malmöfestivalen var där, de hade discokulor i taket (ascoolt haha), Ingen ful Fender var med (också internt skämt), C.J höll på och retades med publiken, "Välkommna till vårt vardagsrum" (Gustaf som snackade), jag hörde faktiskt vad de sa (helt otroligt).... Tja, det hände rätt mycket.

Inte den bästa spelningen med dem som jag varit på, Olympen och Malmöfestivalen slår allt, men det var verkligen inte dåligt. Bilder kommer komma upp på mig bilddagbok (Svartfisk) senare när jag lagt in dem på den andra datorn och jag lägger kanske ut några här i ett nytt inlägg. Vem vet?


2009-04-24

Inget inlägg igår, ska skriva ett om igår senare när jag kommit hem från skolan. Mando Diao var precis lika underbara som alltid. Men mer om det i ett annat inlägg.

Idag börjar jag typ 40 min tidigare och har nationellt prov i engelska. Jag vet inte när jag somnade igår och jag är astrött så det ska bli kul att se hur det går. Underbart kul att börja med det också. Sen ska jag inte ha någon svenska, så det är rätt skönt. Läsa vidare i engelskaboken eller ringa Izabell, får se vad jag känner för.

Det är faktiskt rätt otroligt att jag inte har mer ont i kroppen än vad jag har. Har ett ställe på revbenen som gör ont, men utöver det är jag bara lite öm. Det var ordentligt med tryck emellanåt så jag förväntade mig lite mer. Men det är det värt, jag är så lycklig!

2009-04-22

Så, nu är lunchkonserten över och jag har hunnit hem. Det gick inte så bra. Jag spelade fel om och om igen (dock inte så att så många märkte det hoppas jag) och dessutom kunde jag inte höra mig själv så jag har ingen aning om det gick bra. Det kändes inte så iaf, Vid 4 ska jag ge mig av tillbaka igen för då är det kvällskonsert och en låt till. Oj oj. Det vill ni inte missa.


2009-04-22

Idag är det musik och konserter hela dagen. Tjoho. Jag vet inte om jag ens kommer hinna hem någon gång, men det får jag se. Imorgon är det Mando Diao och jag har letat som en galning efter biljetten (som jag till slut hittade), och det ska bli... ensamt haha. Men men, tur att de är grymma. Lång dag i skolan -> lång konsert. Hmm... Får se hur det slutar.

Nu ska jag gå och leta upp något användbart plektrum. Sedan kommer vi ha askul ikväll (och nu mitt på dagen).

2009-04-21

Kommer ut i Skrylle, går ut på ena spåret, knäet gör ont som fan och jag får gå tillbaka och sätta mig i bilen i typ 40 min. Somnar och så blir jag väckt, vi kör hem och jag somnar ännu en gång men vaknar av ett sms från My Nokia. Kul. Nu ska jag gå och dö tror jag. Sämst dag idag.




Ny töjning. 2 mm nu.

2009-04-21

Sunrise,sunrise I'm sleepy hard
I should get up to school but i couldn't get out of bed
I never came back alive from the dream that i had
it seemed like every night then,every night

Spoiled,oh yes I've always been wanting more at first sight of your life then the sight of a whore
because it all comes down to the nightmares I've had,
and I don't think you'll understand

I was on the lonliest road girl,yes I was,
you put me back on it,
yeah you did and I will walk here until the end of time
if you don't send a rescue team
but I ain't really sure if I want you to

A new morning arrived,I'm the greatest hero,I felt the comfort
reminding of my time in utero
One creates nothing but two creates one and I kill my half

'Cause I'm the son of a gun girl,yes I am,
on this lonely road girl,that I'mm on,
and I will walk here until the end of time
if you don't send a rescue team,
but I ain't really sure if I want you to

No I ain't really sure if I want you to,
perhaps I'd rather be on my own
No I don't think I want you to carry me home

Johnossi - Rescue Team


2009-04-20

Det har  varit en lång dag idag. Egentligen är detta en av de kortaste dagarna jag har i skolan, men den har varat i en evighet. Ända sedan jag gick till bussen i morse så har jag vetat att dethär skulle bli en sån dag. Jag undrar var den gamla jag har tagit vägen, den som faktiskt pratade och lät som mig själv när hon väl gjorde det. Det känns som om jag är fångad i någon annans kropp. Ingenting får mig att prata, innan kunde jag inte vara tyst. Jag vill veta vad som hänt, jag vill tillbaka.

För att trösta mig själv lite köpte jag en ny töjning, 2 mm denna gången. Haha, grymt liten men man måste ju börja någonstans. Någon gång i framtiden ska jag in till någon riktig butik och köpa en ordentlig hög med töjningar. Någon gång.

2009-04-18


Bellacrazzzzy


Louisenjuuuuuuter

Så, nu är jag hemma, men inte hel och välbehållen. Har mer skoskav än ni kan tänka er. Bara på min ena stortå har jag 3 sår. Grymt ont. Sitter och chattar med Izabell och skickar fula smilysar till henne. Upptäcker nya varje dag.

Mamma körde mig in till Malmö idag där jag gick in och köpte strängar till gitarren. Sedan ringde Izabell och senare möttes vi vid Gustav och mamma körde hemför stackaren är fortfarande sjuk. Vi vandrade in på FolkåRock och köpte hennes biljetter till Siesta innan vi begav oss till stationen och tog tåget till Lund. Skulle se vem det var som skulle signera/spela på skivlagret, det kunde ju vara Sugarplum Fairy eftersom de spelar i Lund idag. Men det var det inte, vi ringde till FolkåRock innan dess och kollade om de spelade där, men nej. Tråkmånsar.

Vi gick in på H&M och Carlings innan vi handlade glass och satte oss i solen där vi lyssnade på musik och pratade. Sedan började jag ta helt onödiga foton och hade jättekul. Men glassen var inte god, tyvärr.

Efter det åkte vi hem och efter en stund kom hon över till mig och vi spelade gitarr. Ebba och Vicky med z var i full gång. Bytade strängar på Ebba, tog typ 30 min haha. Satt med skruvmejlsel, tång och avknipsare (vad heter dem?) för att lyckas. Det kunde ju inte vara lätt, nejdå. Stålsträngade gitarrer är inte min favorit just nu. Dessutom är det assvår att stämma nu i början :( Men de är alla har jag för mig.

Fy vad illa jag skriver nu, är trött och konstig, men ni får stå ut. Nu ska jag och Izabell skriva fanmail till Robert Pattinson och sen sälja autografen vi kommer få tillbaka. Alla dagens bilder finns på min bdb (Svartfisk).

2009-04-18

Hur kan man få sånt skoskav att dte gör ont även om det inte rör vid något? Hela min stortå dunkar, har ett köttsår som inte är så nice. På den andra stortån hr jag en jätteblåsa, en mindre blåsa och ett skärsår. Sen är det ju hälarna och anklarna... Och jag ska till Malmö idag, hur ska jag överleva det? Kanske kan gå barfota eller något. Men men. Det är ett par nya gitarrsträngar värda.

Det är helt underbart väder ute så kameran åker med till Malmö. Jag hoppas verkligen att där är något att fota för det kliar i fingrarna efter att få använda kameran igen. Det blir som ett abstinensbesvär, man blir helt galen. Så håll tummarna för mig idag.

Vaknade alldeles för tidigt som vanligt. Är trött och vill bara sova men kan inte. Det är kul. Aja, nu ska jag nog sätta mig med engelskaboken tills mamma vaknar (hon ska köra mig in där idag <3) för jag vill att den ska ta slut.

2009-04-17

Den här dagen har sugit fruktansvärt hårt. Vaknar en timme innan klockan ringer, bussen är försenad, kommer till tandläkaren och får efter 25 min väntan (efter att jag borde kallats in alltså) reda på att jag var på fel ställe (skulle varit på någon jävla rotfyllningsklinik), fick typ springa till tåget som jag nästan missade pga att jag inte kunde fixa biljett med gymnasiekortet (åker man aldrig tåg så vet man inte hur det funkar), mobilen dör, kommer till engelskan och ingen är där och jag får halv panik (de kom precis när vi började egentligen, men läraren öppnade inte förrän typ 5 min efter det), talet går åt helvete (sa till och med någonting på svenska! kom igen) missar bussen, får typ 4 ställen där jag har skoskav, har solen i ögonen hela vägen hem på nästa buss och nu är jag hemma. Det enda jag lyckats med ordentligt idag är att läsa ut ARL-boken, men den suger den med så jag förstår varför. Senare ska jag in till optikern för andra gången och prova linser, de hade inte fått in dem förra gången. Sen går jag typ och dör.

2009-04-16

Ah, alltid kul med kommentarer. Denise skrev den sista och påminde mig om att jag snart bloggat i tre år. en månad kvar, den 14 maj så smäller det. Inte illa. Men det betyder inte att ni ska sitta och läsa de gamla inläggen för jag var en helt annan person då, en person jag skäms över haha.

Dessutom så ja, vi kommer äga sönder alla på enseblen! Woho.


Det var så underbart kul inatt måste jag också skriva. Började med att jag drömde en mardröm, inte så ovanligt nuförtiden. Men det är lika jobbigt varje gång. Sedan vaknade jag fyra och måste gå på toa. Kommer ner igen och lägger mig och känner hur kroppen börjar domna bort, hur jag skakar, mår illa och att det svartnar för ögonen. Har inte varit så rädd på länge. Haha, min första tanke var "nu dör jag, stäng inte ögonen!". Lite till att överreagera, men är man trött så är man. Så jag kallade ner mamma som låg hos mig tills jag nästan somnade, vilket jag gjorde en stund efter at hon gått för någon har varit inne och släckt lampan (det svartnade inte lika mycket för ögonen när den var tänd).

Sedan dess har jag varit astrött och antagligen haft feber under eftermiddagen (ipren är det bästa som finns). Tråkiga lektioner gjorde inte saken bättre. Så nu har jag precis rest mig ur soffan där jag legat och vilat i någon timme. Går väl och lägger mig tidigt ikväll, imorgon är det tandläkaren och jag hinner inte till skolan innan så jag får en liten sovmorgon. Mycket okej. Nu lyssnar jag på Ramones medan jag tänker på att jag borde träna på engelskan men inte orkar. Men det är inte hela världen, jag kan göra det sen, vilket jag måste.

2009-04-14

Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad
Markus Krunegård - Jag är en vampyr
Dagens låt. Dagens visdomsord. Så det så.


Det kändes skitskumt att vakna tidigt i morse och att sedan göra sig iordning och att gå till bussen. Speciellt eftersom min bror, den lyckosten, hade ledigt idag med. Men det var rätt skönt att vara tillbaka i verkligheten igen, ibland kan pauserna bara bli för långa.

Var ute och sprang igår, resulterade i att mina knän började göra ont efter 2 km (har fortfarande ont idag). Dessutom blev magen dålig igårkväll igen (blev dålig i gbg också) och i morse var den konstig och gjorde ont. Så det blev ingen idrott, vill inte ha igång den mer än den redan är. Tar nog en paus från träningen idag också, har ju en "ledig" dag i veckan.

Nu väntar jag på att Linnea ska svara på msn, hon är lika seg som vanligt haha. Kanske för att hon vet vad jag ska säga? Vem vet... Snart gitarrlektion iaf, heja mig som faktiskt kan låten. Nu ska jag lämna in min insändare till svenskan!

2009-04-13

Det jag har gjort idag
- Tränat på gitarren (inte mycket dock slutade när jag blev så frustrerad att jag nästan slängde den i väggen)
- Gjort klart engelskaredovisningen
- Varit i Skrylle
- Tränat styrketräning
- Tog på mig strupmor (!)
- Rakat benen och haft inpackning i håret
- Bestämt vilken låt jag ska köra på ARL-lektionen. Det ni.
- Kollat på Vänner och sedan fått reda på att mina dåliga program är inställda idag och de visar Star Wars istället.
- Varit dålig. Min mage mår inte bra.
- Lagt ena mobilen på laddning så att den andra kan hålla mig uppdaterad sålänge.


Så jag har nästan varit mycket duktig idag. Städade inte rummet och ritade inte ut tröjan, men det får jag göra en annan dag. Min nacke blir iaf glad, jag får så in i helvetes ont av att rita ut mönstret på tyget, och att sy.

Nu kom jag på något jättesmart att göra, men glömde det lika fort igen. Aja. Imorgon är det skola, back to basics.

2009-04-13

Dagens att göra lista:
- Städa rummet
- Träna på gitarren, både läxa och inför ensemblen
- Springa i Skrylle
- Träna vanligt (styrketräning)
- Inse att det faktiskt är måndag och inte söndag
- Ladda båda mobilerna.
- Raka benen (det är ju så roligt)
- Rita och klippa ut de sista två tröjorna så jag blir av med tyget
- Resa på mig och ta mig till garderoben och ta på mig ett par strumpor
- Skriva en bridge till min egen låt
- Kanske beställa T-shirt
- Göra engelskaredovisningen klar


Jag har inte ens börjat.

2009-04-11

Så, hur är nu Göteborg? Det är nog den mysigaste staden jag har varit i hittills. Det är dock ingen stad man ska åka på familjesemester på, man ska åka med vänner eller pojkvännen/flickvännen.

Dagen har bestått av affärer, fotbollshuliganer och sol. Hittade något litet ställe som hette Prickig katt som var helt underbart. Retro till tusen, allt rosa och lulligt. Sen har jag också äntligen varit inne på Rock house och Shock här i gbg. Nu sitter jag i mammas och pappas hotellrum och har övertagit pappas dator. Caroline Af Ugglas ber "snälla snälla snälla snälla" på minitvn bredvid och Babben Larsson intervjuar så bra hon kan. Lördagskvällar suger, även här i Göteborg.

Det här är min sista familjesemester har jag en känsla av. alla är sura och irriterade och missnöjda hela tiden. Underbar stämning, som alltid. Jag står inte ut, de andra står inte ut. Men vad gör man när man redan åkt? Imorgon ska jag åka hem, då blir det till att sätta sig och göra engelskaredovisningen. Kul avslutning på lovet.

Men nu ska jag gå och störa mig bror. Har ni förresten haft en bra påsk allesammans?

2009-04-10

Nu drar vi iväg till Göteborg över helgen. Ska bli shopping, foto och skate. Ha en glad påsk allesammans!

2009-04-09

Tänkte bara säga att jag var duktig och tog blodprovet utan att gråta hysteriskt. Men det gjorde ont :(

2009-04-09

Jag vaknade klockan 1 i natt, för andra och sista gången. Har drömt mardrömmar om krig nere i pakistan (varför vet jag inte) och om utvecklingssamtal. Kombinationendär är ju inte klar direkt.

Har mått för hemskt nu ett tag. Sover knappt, kan inte åka bil utan att bli åksjuk, har ont i huvudet hela tiden och är sjukt trött hela tiden. Så nu tvingar mamma ner mig till vårdcentralen så jag kan ta blodprov. HE HE. Jag skakar redan. Jag är så jävla rädd för de där små sprutorna, det är hemskt. Men det måste väl göras antar jag. Så nu får jag skynda mig att äta frukost och sedan blir det till att cykla ner där, med huvudvärk och sömniga ögon.

2009-04-07

Det har redan gått en vecka av april. Det är sjukt vad tiden går fort i år. Det är bara två dagar kvar tills jag åker till Göteborg och två veckor kvar till Mando Diao's spelning. Det är snart maj och då ska låten vara färdig och så ska vi ha ett stort prov i gemu... Borde plugga men orkar inte. Jag har dessutom ett engelskatal att skriva och plugga in, en bok att läsa och ensemble att träna på. Utöver edet är det vanliga gitarrläxorna och papper till gemu. Inte alls mycket egentligen men jag har blivit så bortskämd med att inte ha något att göra.

Det är svårt med lov. Det är svårt att ha så mycket tid att döda när man inte har något att döda den med. Jag mår redan dåligt av det, jag går på medicinering pga det, men det blir inte bättre. Jag vet inte vad jag ka göra och jag hatar att bli påmind om det. Det är väl bara att ta det som det kommer och att komma ihåg att andas.

2009-04-06

Nu är det klart. Har dessutom legat ute i solen med marsvinet i ca 1 timme. Min mobil dör typ snart, det är illa att dte går så fort innan batteriet dör, bara av att man lyssnar på musik. Aja.
Nu får ni bilder! Tjoho. Inga bra, men ni överlever.

   
                                                  Före                                                                                                Efter



Gullegris i solen.

2009-04-06

Så, nu är det dags att förändra håret igen. Ny färg, tjoho. Jag vet inte vad det blir för någon än, det får jag se. Har fått avbeställa dagens tid hos psykologen idag också, så jag har lång tid på mig. Det blir före och efter bilder senare antar jag. Hehe.

Igår hände inte mycket, var uppe hos mormor och firade henne. Sov mesta av tiden, jag har varit grymt trött, men det var mysigt. Ikväll är det förhoppningsvis Skrylle. Ska hålla tummarna för mig själv. Vädret är ju underbart så det kommer inte stoppa mig.

Nej, tillbaka till Håkan Hellström och färgletande.

2009-04-04

Det är rätt nice att vakna tidigt ändå. Om man är pigg och det är frivilligt såklart. Jag vaknade vid sex imorse och det känns som om det gått en hel dag, fastän klockan bara är halv två. Jag har hunnit rätt mycket. Det enda som är kvar nu är att installera klart mobilen på datorn och att ringa min mormor som fyller år idag. Jag har försökt ringa men hon verkar inte vara hemma.

Ikväll har mamma fest så jag ska vara hemma och hjälpa till. Påverkade vuxna överallt som skriker och tjoar åt musik och varandra, kul kväll. Hehe. Men allt för min mamma. Så det så. Dessutom får jag vara finklääd, jag älskar det.

Det är superfint väder ute idag med. 15 grader ungefär och helt underbart. Nästan sugen på att lägga mig ute och sola, men jag får se efter att mobilgrejset är klart.

2009-04-03

Jag har inte vant mig vid att skriva 04 uppe i rubriken än. Det här året har gått fort.

Nu är det äntligen påsklov och det kunde inte komma mycket bättre. Har spenderat dagen i solen, först i skolan och sedan med Izabell och Challe. Efter det så gick vi med Izabell till tatueraren och kom ut med "Die tonight live forever" på hennes arm. Det blev snyggt. Jag vill också, haha. Men men, inte förrän jag är 18, så det så.

Sedan var det Burlöv Center för en synundersökning till mig, det tog typ 1 timme. Så en trött timme senare så var det bara att gå in och försöka få pinkoden till mitt nya simkort, men icke. Var tvungen att ha pappa med så jag får åka in imorgon. Det känns som om jag är smått handikappad utan mobilen, det är till och med lite sorgligt. Alla påminnnelser osv ligger ju i mobilen, jag har ingen kalender som jag följer utöver den. Så jag är helt lost. Men bara idag också, sen så får jag koden <3

Nu sk ajag gå och ha en Svensson-kväll med Så ska det låta igen. Trevlig helg.

2009-04-02

Så hur gick det egentligen med konserten igår? Jo, det gick bra. Faktiskt. Jag och Disa körde själva och visst blev det lite fel men folk verkade tycka att det var bra ändå. Det är det bästa med att ha en låt ingen annan kan haha. Izabell var där och gjorde mig glad också.
Nästa gång är vecka 17. Ska bli askul.

Nu sitter jag hemma samtidigt som jag egentligen ska sluta. Min mattelärare var inte i skolan idag så vi slutade ungefär en timme tidigare. Helt ok! Men innan dess var det datakunskapsprov som gick åt helvete. Förstod ingenting. Excel är svårt. Så det blir inga alla rätt på det här provet, men förhoppningsvis blir det nära.

Nu ska jag sätta mig med gitarren och njuta lite av solen (Det är så sjukt fint vä'der idag!). Gör så ni med!