2007-03-28

Inte för att det händer mer nu än innan i veckan, men nu har jag lust att skriva lite.

Nu har vi trestusen olika läxor varje dag, man blir alltid på lika bra humör när man får tio sidor till att kunna till dagen efter. Fast jag är fortfarande i ett lyckorus sedan i lördags, men jobbig är det, det måste jag erkänna. Så nu kopplar jag av lite genom att vara sjuk och skriva lite här på datorn. Samtidigt som jag lyssnar på tex My chemical romance, Fall out boy och Billy talent. Jag är på sådant humör idag. Bästa låten här just nu måste vara Teenager - Mcr...

Nog om det. Nu ska ajg fortsätta skriva. Inte informera mer om min tråkiga vecka.

2007-03-25

Allt började med att Sando sov över hos mig från Fredagen så att vi kunde gå upp klockan 5 nästa morgon. 06:24 gick bussen och halv 7 var vi inne på mejeriet där vi låg hela dagen och gjorde absolut ingenting. Sandra kom vid 7, och sedan fick vi mer filtar så att vi kunde ligga och sova utan att frysa ihjäl. Ibland var vi borta på toan på ett stort badlandskap, men det hände inte mycket mer spännande saker. En timme under dagen, 15:30 - 16:30, så stod jag och Sandra på baksidan och väntade på Darins turnébuss. Men ju mer folk det kom bak, desto tråkigare blev det att vänta. Så jag gick tillbaka och bytte ut Sando, stackarn som suttit där en timme. Så när jag kom gick hon upp och rörde lite på benen, det var då det började bli riktigt kallt.
Till slut kom alla tillbaka och vi fixade kön. Vi hamnade som nummer 17, 18 och 19, vilket som var ganska bra. Vi hade hamnat längre om de inte hade tagit in kompisar till sig själva där framme, men sådant händer. Vi fick bra platser i vilket fall som helst. Men vid 7 tiden så fick vi några till att passa våra platser i kön, eller våra saker, och så gick vi bak på baksidan. Mest för att röra på oss men även för att invänta Darin. Men jag och Sando orkade inte stå still så vi började gå på uppfarten, men Sandra kom springade efter hon med. Tyvärr så var det ingen bra idé, för när vi kom fram till slutet av uppfarten ser jag en stor, svart bil komma in mot oss, och det första jag skriker är "Det är Darin!" och så springer vi framför bilen hela vägen tillbaka. Dumma som vi var så insåg vi inte att Darin antagligen såg alltihopa, så vi gjorde väl bort oss. Jag springer inte fint, om man säger så. Men i alla fall, han hade inte tid att träffa oss, men han log och vinkade på vägen haha. Alla var som galna och jag hade ingen aning om vad jag skulle göra så jag bara stod där.
Sedan bar det tillbaka in i kön, och insläppet var ca 10 minuter försenat. Vi kom i alla fall in, och fick väldigt bra platser längst fram.
Med några minuter för mycket kom sedan Darin på scenen, hela publiken blev galen, och allt var helt underbart. Ljudet var bra, stämningen var bra, han var bra, allt var bra.
Ögonkontakt fick jag nästan varenda låt, någon gång satte han sig ner och sjöng till mig, vilken låt det var är helt bortblåst tyvärrr. Tror det var Extra Ordinary Love, men vet ej. Det var säkert en annan.
Hanna blev den lyckliga att komma upp på scenen. Jag hade Sandra mellan mig och henne, och ett tag stannade han framför oss och letade. Han såg aldrig direkt på mig, vilketjag nog skulle varit glad för, jag hade dött. Men trappan var framför oss, så vi hade han nära hela tiden.
Men vilket liv det blev på de gamla låtarna, Step up som avslutade alltihopa, då var hela publiken i extas. Ingen tänkte nog riktigt utan alla dansade eller hoppade, och alla sjöng för full hals. Precis som det ska vara.
Tack ännu en gång för en underbar dag Darin. Nästa blir den 26 maj.

<3

2007-03-20

På lördag smäller det igen :)

Nu har jag inte skrivit här på länge, odch det är för att det inte händer något i mitt liv just nu. Puss <3

2007-10-03

Jag blir galen. Galen, galen, galen. Min fucking kamera VÄGRAR funka! Och fast vi varit ute och fått hjälp så går det ändå inte! Och att mamma går med sitt "Åh, det blir bra ska du se..." och "Men jag vet väl inte vad du ska göra!" gör inte saken bättre. Nu är jag så arg att jag slår så fort något irriterar mig. Allt går bara fel idag. Vaknar halv nio, Får brännsår i stallet, knäna har inte blivit bättre, kameran cpar sig, hittar inga knoppar till garderoben, jag river sönder min tidning, håret är plattare än en pankaka och rakare än en linjal, mina ögon är kontiga så jag ser typ inget, jag kan inte spela Sims, datan hänger sig, jag har inte kläder. Och sen kan jag fanemig slå vad om att tvn inte funkar när Sebastian kommer på scenen. Jag är Galen!

Nu har jag avreagerat mig lite mer... Hej svejs :)

2007-03-03

Nu är det snart söndag. 25 minuter. Och jag har riktigt tråkigt. Jobbar på ännu en novell, önska mig lycka till.

Den här dagen efter dagen blev faktiskt lyckad. Åkte med Isabelle till Malmö idag, vandrade runt lite och åt en god sallad. Så det gick bra. Men fy vad ont mina vader gör sedan igår.

Sen är det så att jag hatar denna datorn. Den är så sjuk, jag kan fortfarande inte lägga in bilder. På en dag så förändrades allt och jag kan inte ansluta kameran till datorn + att tangentbordet stänger av sig. Vet inte varför, vet bara att datorn är riktigt seg och jävlig, och att jag har panik på den just nu. Funkar det inte snart slår jag sönder den, eller nästan. Pengar, allt man behöver i denna värld...

2007-03-02

JAG HAR HAFT DET UUUUUNDERBART! Jag älskar Darin :D

Vi börjar med att köra upp till k-stad så att jag står utanför kl 3 ungefär. Sedan kommer sando efter typ 10 minuter och sedan står vi där i kön i typ... 2 timmar eller ngt. Sedan får vi reda på att Darin är ute och soundcheckar, så vi får folk som passar våra platser och så springer vi runt och letar efter ett fönster. Och när vi kan se in på scenen så dör sando av skratt och går iväg medan jag kommerpå att han är skitsöt, och har samma tröja på sig som i en av mina drömmar. Lite läskigt. Men i alla fall, vi tog oss tillbaka till kön och väntade tills insläppet som kom ca halv 7. Därefter springer vi fel och kommer in på backstageområdet innan vi hittar rätt och kommer ut på en stor läktare och hoppar ner på golvet och spårnger fram till scenen. Hamnade typ på sidan och med en rad med människor framför oss. Sedan kom det mer folk, det var inte mycket det vr kom, och vi fick en rad med folk bakom oss. De var sjukt jobbiga och insåg itne att de inte behövde trängas, hon bakom mig slutade men inte hon bakom sando. Sedan tänds alla ljus och taket släcks och jag står med Josse i telefonen, som jag tappar så fort Darin kommer ut på scenen, men fick tag i när den landat på golvet. Introt var Desire, men själva låten blev Insanity, tätt följd av Desire. Han hade en kostym som jag kunnat döda för att få se han i igen, vilket jag snart får. Efter  några låtar går han in och bytrar om och kommer ut i en röd utstyrsel som var rent ut sagt hemsk. Enligt mig, men det spelar ingen roll. Under kvällen så kom även tex Perfect, Who's that girl, Want ya, If you wanna, Homeless (som för övrig var så jävla underbar, tror faktiskt att Darin grät men är inte säker...), en jättefin version av I can see you girl, What if I kissed you now där han tog upp en tjej vid namn Karolina (tror jag det var) som blev överlycklig och som så småningom fick en puss på kinden till allas glädje (till min i alla fall), Ordinary Love, Saturday Night, Step up, Everything but the girl... Tror faktiskt det var alla. Step up svslutade i alla fall konsären. 
I upptempolåtarna drog han till med massor av dans, kul kul :) Älskar den i Want ya, kommer snart kunna den utantill haha. Jag ska sluta förklara den här dagen för mkt, det måste upplevas.

Jag kan ge lite små detaljer eftersom jag itne kommer ihåg allt i ordning. Det var alldeles för lågt ljud, man hörde knappt honom, vilket som var jättedåligt. Han var helt underbar, jag fick ögonkontakt riktigt ofta och det var då jag kom på hur vackra ögon han egentligen har. Han hade första en underbar kostym på sig, sedan fick han på sig en mörkgrön t-shirt och en konstig röd jacka, som såg hemskt ut. Förlåt mig. Han hade även svarta Björn Borg och maghår, hehe. Sedan var det jättelite folk, konstigt eftersom de slog rekord i k-stad förra året. Och Darin var precis lika bra som vanlig, helt otrolig. Men det var nog lite för lite av det nya, mycket gamla låtar. Och att han tar upp en tjej från publiken och kysser henne på kinden är ju bara övergulligt! Hon blev så lycklig, jag kunde inte sluta le! Inte han heller för den delen. Och hennes känslor ska jag inte försöka beskriva. Sedan hade jag och Sando inte så mycket att prata om, jag babblade på i stort sett hela tiden, vilket jag känner av nu, men hon sa inte så mycket förrän i mitten någon gång. Sedan tog det stopp igen haha.
Egentligen så ger jag inget toppbetyg för denna konsären. Det var väldigt lite folk, och ljudet var dåligt. Annars var den bra, men han kunde kommit med lite fler nya låtar. Tycker jag, haha. Men inte för att det spelar mig någon roll, jag var där för honom, och han var där. Sedan var min dag gjord. Och jag kommer drömma om hans ögon för en lång tid framöver....

2007-03-01

Imorgon bär det av till Kristianstad! Gud, jag komemr skaka sönder mig i skolan imorgon, har Sando tur så har jag pratat sönder halsen också haha.