2007-01-31

Haha, Linnea igår. Jag dog. "Jag har varit på konsär, jag var på konsär, konsär konsär... DAAAAAARIN" Haha, jag är nästan lite stolt. Men i matsalen, bland alla 8or, värsta tonorsskriket. Haha...


Idag har det inte hänt något. Började med en tråkig mattelektion med Jörgen som vikarie. Sedan har vi höjdhopp och badminton på gympan. Klarar 1.05 haha. Bäst :) Sen var det musiklektion. VI SJÖNG TRULY MADLY DEEPLY :D Ni vet inte hur mkt jag älskar den låten, haha. Sen var det musikteori. Sen var det tyska, mat, So och svenska. Inget speciellt som hänt, mer än att jag gjort bort mig totalt på svenskan, haha. Illa illa. Sådan är jag.

Nu har jag gjort läxan, ska ut och göra mat nu. Puss och kram :)

2007-01-28

Visste ni att ibland tar alla känslor över och man orkar inte ta tag i något. Så har jag det just nu. Hade bara velat gå och lägga mig och koppla bort omvärldens i några dagar, eller veckor. Den enda musik som går hem hos mig just nu är Evanescence, men bara balladerna, för de är så deprimerande så att jag ryser. My Immortal och Lithium är i världsklass. Jag är så nere att jag kan gråta över att jag har för korta naglar, eller att Mp3 ligger så långt ifrån mig att jag måste resa mig upp. Jag är 14 och går igenom värsta krisen.

Nu hittade jag mer låtar!

Jag var så otroligt missnöjd med min träning idag så att jag nästan inte kunde prata, slå det.
Sen är allt kallt och blött. Regnar igen, all snö is gone! Äntligen. Nu kan man börja vara ute igen. Jag tycker inte om snö, den är så.. vit?

Aja, nu ska jag deppa lite mer :) Puss och Kram.

2007-01-22

Den här dagen kan sammanfattas på ett enkelt sätt.
Snö, wierd gaffel, tegelstenar, bråkig häst :)

Puss och Kram, så skriver jag mer nästa gång, eller i helgen eller ngt sånt.


2007-01-19

Ola Svennson, du är vår gåsapåg från Skåne =)

13/1 - 07

13/1 - 07





Tjohej vad jag älskar chatten xD

2007-01-14

Sovmorgon idag, eller inte. Vaknar 10, satsade på typ 12. Och så blåser det storm h'r nere i Skåneland, så jag slipper rida idag. Hatar att rida i blåst, hästarna blir rädda för allt. Sen är det svinkallt, och jag vill ju ut och ta foto. Får se hur det går med den saken.

Igår var jag på Nova, i torsdags på Triangeln och på Obs, absolut inga kläder alls som jag tycker om. Jag är wierd, haha.  Jeans, svarta stuprör och ett par slitna, ljusblå... Man kan ju alltid drömma.


2007-01-12

HAHA, Isabelle, det blev ett blåmärke xD

2007-01-09

Nu har jag mina Kristiansstadbiljetter! :)

2007-01-07

God kväll everyone =)

Jo, nu har jag kommit på att jag passar väldigt dåligt i min helt underbara lugg. Varför kan man inte bli klippt som man vill, stör mig fortfarande på det.

Nu är det så att jag måste pierca mig. Känns lite sådära halvt nödvändigt. Fast jag tycker att det är så fjortisaktigt att göra det nu, alla gör det. Fast iofs, alla gör inte med en ring runt läppen. Tatuering, sen så hade jag kännt allt och alla. Vilket liv människor kan ha.


Dagens bästa låt: Aretha Franklin - Think

Var bara tvungen. Haha. God natt =)

2007-01-01

Gott nytt år!