Centersydistheshit

Dagen börjar med att jag vaknar över att någon här i huset går på Toa. Kul kul. Så klockan halv 8 är jag uppe första gången, men går och lägger mig igen och vaknar 8. Då gör jag mig iordning och halv 10 hämtar jag upp Isabell utanför hennes hus. Därifrån tar vi oss in till Center Syd, är där precis när de öppnar. Sedan sitter vi på scenen, kom först av alla och det tog ett tag innan två andra kom. Jag efterlyser tjejen med Platinablont hår som sa Hej till mig! Så sitter vi där i 3 timmar och sen kommer en glad Ola Svennson ut på scenen. Han sjunger My Home, Brothers och Rain innan han lämnar oss för att signera. Medan jag och Isabell står i kön och skakar tänker jag tillbaka på att han tog mig i handen och sjunger till mig, igen. Och hans glada kommentar mitt i alltihopa "Kul att vara tillbaka här i Skåneland!".
Men så står jag där och håller på att skaka mig själv till döds, poängen var den att jag skulle pussa Ola på kinden, vilket som inte blev av. Mer om det senare ;) Så är det min tur, så blir det lite Hej, Vad heter du, Tack, Varsegod -prat. Och sedan tar Isabell en muppbild på oss, kunde inte pussa honom, kom i en konstig vinkel :S Men själva bilden blev sjuk så den finns inte mera. Man kan väl säga att mitt huvu är typ dubbelt så stor som hans och dessutom ser det ut som om jag liggeröver honom. Så ni förstår hur bra den blev. Men så går jag för att kunna ta foto på Isabell och honom, så hör jag plötsligt Ola säga "Glöm inte skivorna nu bara!", och jag dör inte, nejdå. Inte alls..
Men så får jag foto på dem, och sen förslyttar vi oss bort mot McDonalds för att äta något. Vi äter och pratar som galningar, eller förresten, det var enda gången vi kunde hålla munnen stängd i 2 minuter. Sedan tar vi bilen hemåt och lämnar Isabell innan vi kommer hem och jag väntar på att våra gäster ska komma. Efter 1 ½ timme kommer de och vi börjar äta, vi har ett "kalas" i förskott för mig och min bror. Så mitt under middagen så ska min bror hämta våra presenter som vi fått. Dvs ett litet kuvär och en liten låda till mig. Så såklart öppnar jag kuvret och förbereder mig på att där ska ligga pengar i ett kort som vanligt. Jag tar upp och öppnat kortet, men där finns inget i. Och så blablabla så går min morbror ut för att hämta pengarna i bilen, redan då visste jag att det inte var pengar, varfölr skulle han ha det i bilen? Så han kommer in med pengar i ena handen och frågar om jag vill ha det eller det andra som jag inte fick se. Och jag är inte dum utan tar det andra, en helt ny gitarr med en massa tillbehör! Nummer ett slår in. Sedan foersätter kvällen och nu sitter jag här och ska sluta skriva ;)

Natti


23:02

Godkväll allesammans.

Nu sitter jag och halvsover och lyssnar på musik. Samtidigt som ögonen håller på att trilla ihopa. Käne bara för att skriva lite här, eftersom jag inte har mycket annat att göra ;)

Men jag har lyckats tjata till mig 2 nya snooklåtar, tack  Meliina :D Haha, men har inte lyssnat än. Ser på världens bästa klipp på Agnes och Sebastian, haha. Och Agnes bara "Fy faaan" till att ha Sebastian till pojkvän xD  Gammalt gammalt klipp men jag älskar det. Ni måste se.

Men nu ska jag väl börja förbereda mig för sömnen. Vi hörs everyone.

Ciao <3

Och Grattis Josefine - 14 år idag :D Älskar dig mest baby

Yeeah

Nu sitter jag är lite smått magsjuk, börjar bli bättre. Så jag har ont i magen, trala... Och min humor är väl inte riktigt på topp heller, haha. Febern är iaf borta, den försvann igår. Som tur är, jag hatar att vara sjuk.

Sen så ska jag plugga, matte, engelska, hemkunskap... Tråååkigt, men det måsteväl göras.

See ya ;)