2008-12-30

Nyår imorgon :) Ska vara hos Izabell och hennes kompis Mich och ha det mysigt. Jag ska försöka vara social men garanterar ingenting, oroar mig faktiskt för imorgon. Det löser sig nog.

Idag har jag hämtat busskort och köpt tyg! Äntligen. Mycket mer än det har inte hänt. Det leder till att jag inte har något att skriva.


2008-12-29

Nu är håret äntligen fixat. Men jag kan inte få det snyggt själv. Spenderade 3 timmar i frisörstolen och fick håret blekt och färgat och slutligen klippt. Färgen är aanorlunda, inte alls som jag tänkte mig. Men den är fin. Bara inte på mig, än. Jag ska se om jag kan komma på någon snygg frisyr eller något snyggt smink som gör att den känns mer "jag". Just nu känns det konstigt. Det är inte så konstigt att det känns konstigt (hehe) för jag har varit svarthårig i två år nu. Men jag saknar det redan lite. Bild kommer kanske upp på bdb (Svartfisk) en dag.

Nu ska jag snart se på först 90210 och sedan The secret life of an american teenager. Ingen av serierna är särskilt bra, men jag kan inte sluta se ändå haha. Jag är en serienörd. Desperate housewifes, Greys anatomy, Top model, Project runway... you name it. Project runway är min favorit. Jag älskar mode, jag har velat bli designer ett bra tag (musiken kommer i förstahand, så ni inte tror något annat) och jag älskar att rita olika designer som jag inte kan vänta för att få skapa. Tyvärr kan jag inte sy (fråga min förra slöjdlärare hehe) men jag ska försöka med ett linne snart. Om jag kan få bli körd ut där en dag under lovet så jag slipper göra den under skoldagarna, då jag inte kommer göra det ändå.

Jag vill ut och springa. Jag saknar träningen något sinnessjukt. Jag borde verkligen börja igen, vilket jag ska göra när jag får kontrollen över mig själv igen. Min frisör inspirerade mig.

Dessutom fick jag skolkatalogen idag. Hihi :)


2008-12-29

Nu är det snart nytt år. Tiden rinner iväg. Idag ska jag dock färga håret, hehe, och jag har slutat tro på att jag kommer gilla det. Jag får se. Jag hoppas att hon har tid att klippa mig också, det behövs verkligen. Innan dess måste jag hämta det nya busskortet så att jag får åka gratis till skolan en termin till. Jag hoppas att där inte är kö, inte lång i alla fall, för jag kommer inte ha så lång tid att vänta.

Nu ska jag roa mig med annat än att skriva här, bland annat med att läsa andra bloggar. Ha en trevlig dag :)

2008-12-28

Jag är sjukt otrevlig idag. Går och snäser åt allt och alla som kommer i min väg och är arg hela tiden. Stackars Izabell har stått ut med mig idag också, vi har varit och fixat en ny mobil till henne och sen var vi på IKEA. Jag har precis kommit hem och har nu gått och stängt in mig här. Sitter och lyssnar på olika pianostycken, det är underbart. Jag önskar att jag hade ett piano här hemma. Badly. Det är så vackert. Jag får spara lite ett tag och se vad jag kan få tag i. Antagligen inte mycket men det kanske finns något. Det är det värt, även om det inte låter så bra. Man måste ju lära sig någonstans.

Enligt mig är jag inte en fulländad musiker förrän jag kan spela piano. Då menar jag klassiska stycken och inte att jag bara kan ta ackord flytande. Jag får se hur det kommer gå, men jag vill lära mig och då ska jag det. På ett eller annat sätt. :)

2008-12-28

Nu mår jag lite bättre. Men jag gick upp för bara 30 min sedan så jag vet inte hur det kommer bli senare idag. Jag kommer inte få köpa tyg idag heller, som mamma sa att jag skulle få. Roligt med människor som säger en sak och gör en annan.

Just nu har jag kommit ut ur duschen och satt mig här. Jag lyssnar på Artic Monkeys och försöker få i mig frukosten, men det är inte gott idag och jag har inte den minsta lust att äta. Aja. Ska se om jag kan komma på något att göra idag, önska mig lycka till.

2008-12-27

Verkligheten suger verkligen. Att komma hem till ett ställe jag inte ens vill kalla hem, att vakna upp till en ny dag av ångest och sorg för att jag inte kan se en mening med något, att inte veta vad man vill eller vad som behövs för att göra något bättre. Varför är allt som det är? Varför kan inte allt vara som i filmer där man kan vara otrevligt och osocial men ändå ha människor som kastar sig över en?

Jag har sett Twilight idag för andra gången, inte bra. Retar mig på Bella som får allt fastän hon inte har en vidare trevlig personlighet. Hon är alltid ensam, pratar inte med människor och är allmänt otrevlig mot alla, och ändå så har hon vänner omkring sig hela tiden, hon har ett hem som jag kunde göra mycket för och hon får drömprinsen och dramat som gör livet intressant. Hon sitter inte som en annan och stirrar rakt fram om dagarna, hon har inte ångest över nästa dag för att hon vet att den kommer suga, hon är inte konstant ensam för att människor helt enkelt tycker att hon är tråkig och jobbig (eller vad fan jag nu är) och hon behöver inte gå till några jävla psykologer för att försöka hitta meningen med att leva igen. Jag är så trött på sådana männsiskor, som inte gör något men som ändå får allt serverat på silverfat. Jag vill hitta meningen igen, jag vill må bra. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vet verkligen inte.

2008-12-26


Twilight-inspirerad bild.

Nu ikväll föll mitt humör som ett träd. Tänkte bara lägga in en av bilderna jag tog idag. Är inte nöjd med dem, de såg så mycket bättre ut i kameran. Kunde använda 6 av 24 bilder. Det är inte bra. Jag ska in till Malmö imorgon med Izabell och shoppa, julrean here I come, och då ska jag ta med kameran. Håll tummarna för att det blir några bilder.

2008-12-26

Det var stängt i syaffären. Nu är det synd om mig. När jag kom hem igen gick jag ut med Izabell i frosten och tog Twilightinspirerade bilder som kommer upp på min bilddagbok (Svartfisk) senare. Jag ska bara byta dator och lägga in dem.

Ikväll är det körslaget, hehe. Tråkigt program egentligen men Timo Räisänen är med så jag får i alla fall se hans kör. Han är så härlig.

Nu ska jag gå ner, installera webkameran för att underhålla Izabell och börja redigera bilder.


2008-12-26

God morgon :)

Min jul har varit mysig med underbart folk och okej väder. Nästa år tror jag dock att jag inte ska önska mig någonting så att jag slipper öppna julklappar. Det är mycket roligare att ge och jag har egna pengar att fixa saker för. Tycker inte riktigt om att andra köper åt mig.
Alla sakerna jag fick var jättefina. Jag fick pengar som kommer gå till klippningen på måndag, en inbjudan till att se Twilight (igen!) gratis, AC/DC-skiva, DVDbox (Gossip Girl säsong 1), en massa prydnadsfigurer från min farmor (det får vi varje år, det har blivit som en liten tradition, hihi), ett underbart halsband, svarta tights med dragkedja längst ner och capoklämma till gitarren. Jag tror det var allt. Det är inte konstigt att jag känner mig otroligt bortskämd, haha. Nästa år ska jag köpa en massa saker till alla!

Idag ska vi köpa ut och köpa tyg och ett mönster till mig så att jag kan börja sy! Men det blir bara en sak än så länge så att jag inte tröttnar och har slängt ut en massa pengar på det, tyger och tillbehör är svindyrt. Jag får åka och fixa mer en annan dag om jag känner att jag har tid och lust att sy.

Ha en bra dag och var ute i solen och njut!

2008-12-24

God Jul allihopa!
Hoppas att ni får en underbar helg med julmys med familjen.

2008-12-23

Nu har jag lugnat ner mig. Lite. Så nu ska jag inte vara negativ i detta inlägget, jag ska vara snäll.

Nu i slutet på veckan ska jag få åka och handla tyg så att jag kan sy :D Det var jättelängesedan jag designade något och det var ännu längre sedan jag sydde något (ni som gick med mig på Central vet ju hur bra den klänningen blev... hehe). Men nu ska jag bara göra ett simpelt linne. Det kommer bli så fint  :D :D :D  Hihi.

Nu spenderar jag kvällen med att fuldansa, det är jättekul, och senare ska jag ha filmkväll med mamma. Det blir Mamma Mia, min mammas önskning, så jag lär väl vara helt uppspelt under den också. Det vill säga att jag kommer stå i soffan och vrålsjunga. Haha, jag är glad!! Den känslan är den bästa som finns. Tyvärr försvinner det nog på torsdagkväll. Men om jag får vara glad tills dess är jag glad. Det blev konstigt skrivet, men ni förstår.

Hej så lännge.

2008-12-23

Jag hatar läkare. Jag hatar sjukhus. Jag hatar de vita rockarna, den fula färgen på väggarna och de meningslösa tavlorna som gör väggarna ännu fulare. Jag hatar mediciner för de kommer från läkare som jag hatar. Läkarna måste ha något stort emot mig för de skiter i mig.

Nej, det gick inte bra hos ortopeden. Han konstaterade bara att jag hade ont och att det fick jag leva med. TACK.

Jag fattar inte varför jag inte kan få hjälp. Jag fattar inte vad det svåra är. Varför kan jag inte ens få tala till punkt? Varför måste jag gå och ha ont i knäna, i ryggen, i nacken och i magen?
Det tog dem 2 år att bara fixa så att jag inte vaknade och var dålig (allergi) varenda jävla dag. Och det var jag och min mamma som kom på felet, inte läkaren. De sitter och ger mig medicin jag är allergisk mot, snyggt. De har fortfarande skitit i att jag kan få fruktansvärt ont i magen genom att springa. Det är ju ingen fara, det får jag stå ut med precis som med allt annat. Vad svårt det kan vara att ens undersöka mig. Har jag inte tillräckligt med problem som det är?
Utöver de fysiska problemen har jag ju femtioelva olika psykiska saker jag går igenom. Jag är deprimerad (tror på att det är sjukligt för jag vet inte varför jag mår så dåligt som jag gör och har gjort de senaste månaderna), trivs inte hemma, hatar staden jag bor i, är inte bra på någonting, jag klarar inte av mig själv.... Allt positivt har så mycket negativt med sig att det positiva försvinner. Jag hatar mitt liv och jag förstår verkligen inte varför jag ens fått ett. De kunde gett det till någon som behövde det, någon som tycker om att leva. Nu säger jag inte att jag tänker ta självmord eller något, det ska jag inte, men jag vill verkligen ha en mening med någonting jag gör och går igenom. Jag vill verkligen.

Men men, nu så ska jag ju få en tid hos ännu en läkare och se om jag kan få antidepressiva. Tjoho. Jag hatar medicin. Dessutom har psykologerna skickat mig till provtagning, dvs ett till blodprov för att de inte lyssnar på mig de heller.

Jag hatar allt just nu.

Det här med att vara optimistisk är inte min grej och jag kunde inte bry mig mindre om er som läser och tycker att jag är patetisk, för det är jag. 

2008-12-23

En dag kvar nu. Jag hoppas alla får en underbar jul! Det tänker jag i alla fall ha :)

Idag står ortopeden på schemat. Alltså ska jag till en specialläkare som ska kolla på mina knän och säga vad som är fel på dem. Det är vad jag hoppas få reda på. Förra gången var jag hos en allmänläkare som sa att det inte var något fel på knäna, bara att jag var lite känslig ibland. Hur kan det då komma sig att jag har haft ont nästan dagligen sedan jag var där? Jag var där på höstlovet tror jag så det är ett tag sedan. Eller så blev knäna värre på höstlovet och så gick jag dit någon vecka efter. Det spelar ingen roll, ont har jag och jag vill bli bra.

För att slippa att ta av mig byxorna där, och för att slippa frysa ihjäl ute i en kjol, så får jag gå i joggingbyxor. Hehe. Det är en syn. Jag hoppas ingen ser mig, om ni gör, nämn aldrig det haha.

Aja, med eller utan joggingbyxor, jag måste åka.

2008-12-22

Två dagar kvar till julafton. Ser fram emot det. Vi har börjat få julstämning här hemma, hela vardagsrummet luktar gran :)

Idag har jag underhållit mig med att duscha, raka benen, måla naglarna och städa. Nu sitter jag och fryser i mitt rum för att fönstret är öppet och lyssnar på Panic At The Disco. jag har helt förälskat mig i låten Northern Downpour, den är underbar.

Nu ska jag se om jag kan hitta på något annat. Jag vill sy, men det går inte för jag har inget tyg och inga större kunskaper. Jag får fortsätta med att bara designa på papper och aldrig få se det i verkligheten.


2008-12-21

Godmorgon!

Det är jättefint väder ute. Solen skimmrar så som den gör tidiga höstdagar och växterna är täckta av dagg. Det enda jag vill är att åka bil, haha. Jag älskar att åka bil, speciellt när det är fint väder. Jag vet att man inte ska åka så mycket bil och passa på att cykla eller gå om det är fint väder, och verkligen inte bara ta bilen för att man vill köra/åka utan att egentligen ha en mening med det. Men jag älskar det ändå.

Istället för att åka bil ska jag hjälpa till att klä granen, om inte den redan är klädd förstås. Jag vaknade för inte så länge sedan och har inte varit inne i vardagsrummet för att se efter. Jag tänkte dock gå ut dit nu när jag skrivit klart. Efter granen är klädd så ska jag se om vi kan baka julgodis, haha. Jag vill inte äta, jag vill bara baka. Så det får bli utdelning under julafton.

Ha en trevlig söndag :)

2008-12-20

Nu är det bara 4 dagar kvar till julafton. Jag längtar till stämningen och alla människor. Inte efter maten och julklapparna dock. Jag är konstig, jag vet. Vi har inte ens fått upp vår gran här hemma, den står utanför i trädgården och fryser, stackarn.

Iväll ska jag över till Izabell och se på nästa Harry Potter film. Egentligen vill jag bara ligga hemma och ruttna men jag får skärpa mig. Hon ska berätta allt om Englandsresan också ju! Jag måste komma ihåg hennes julklapp också, det blir en utmaning.

Nu har jag inget mer att skriva. Jag ska se om jag kan hitta på något annat att göra.


Presenten med oversize-rosetten

2008-12-19

Hej igen.
Jag känner för att skriva av mig lite grann. Jag ska försöka vara lite intressantare än innan idag hehe.

Just nu sitter jag och kollar igenom kläder på olika internetsidor. Det finns så mycket fint! Att inte kunna köpa några kläder alls just nu suger så hårt. Det enda jag gör är går runt och deppar över allt och bryr mig inte om det riktiga livet utan förtränger det för att slippa se sanningen. Sanningen är så mycket hårdare än vad jag vill tro. Jag har ju gått upp i vikt. Eller tja, jag har omvandlat alla muskler till fett och ligger fortfrande kvar på ungefär lika många kilon, men muskler väger mer än fett och därför har jag blivit större. Det är inte alls kul, jag hatar det verkligen. Jag har inte kunnat köpa en tröja sen i början på hösten. Allt sitter fult och är för litet. Så illa har det aldrig varit innan.

Det är jobbigt att ha slängt bort 2 års jobb på min vikt bara på typ 3 månader. Det allra värsta är att jag inte har den minsta lusten eller orken att träna. Inte att göra något. Jag som var så duktig ett tag och tränade varje dag, ibland flera gånger om dagen. Jag äter inte dåligt, men jag kan ju äta bättre. Vad har hänt med mig? Varför har jag gett med livet?

Bli inte som jag, tänk positivt och lev era liv till fullo utan att koncentrera er för mycket på det negativa!

2008-12-19

I am waiting for the shine to go home

Det var skolavslutning i skolan idag. jag har nog inte känt mig så otrevlig och tråkig på hela veckan. Jag ville bara därifrån. Det är verkligen inget fel på någon där, alla är underbara, det är bara mig det är fel i huvudet på. Jag är helt ärlig.
Nu är det i alla fall lov så att jag kan få vara hur osocial jag vill ett tag, det ska faktiskt bli skönt att vara ensam. Det betyder ju att jag slipper tänka på hur jag är och vad jag gör och jag slipper ha en massa saker som jag måste vara för att vara en person som människor faktiskt vill umgås med.

Vad ska jag mer göra på lovet? Jo, jag ska fira jul, hehe. Först hemma med en del av släkten och sedan hos min mormor med resten av delen. Sedan ska jag klippa mig och färga mitt hår. Äntligen! Sist men inte minst ska jag fira nyår med Izabell och en av hennes vänner. Glömde nästan det, Timo Räisänen ska ju vara med i körslaget så det för man väl se på ibland också, haha. Kan bli kul.

Nu ska jag gå upp till Tvn och se om där är något att se på. Annars terroriserar jag min bror tills hans börjar slå på mig, det är också underhållning.

2008-12-18



Tjosvejs.
De här killarna (Sugarplum Fairy) gjorde min dag, Se dem dansa disco till knasig musik är underbart kul. Har inte skrattat så mycket på länge. Min humor alltså....

Sen har jag hittat en ny Mando Diao video på Myspace. Jag hamnade på den av tur, det fanns en liten bild som såg ut som om det var dem, så jag tryckte och det var rätt. Jag är inte särskilt förtjust i låten, det känns inte som Mando, men samtidigt vill alla väl göra något nytt någon gång. Nu har jag börjat vänja mig vid den och kan inte sluta lyssna, fast jag inte tycker att den är på topp. Jag är nyfiken på hur resten av skivan kommer att se ut.

Tja, jag tänkte bara uppdatera lite för att visa att jag fortfarande lever, halvt om halvt. Imorgon är det skola och det är sista dagen. Jag kommer inte ha med en present till julklappsutdelningen, men de sa att man inte behövde. Tro mig, jag har letat, men inte hittat något litet som passar både tjejer och killar. Hade hellre köpt något till var och en, men det blir lite jobbigt. Så jag får ta med pepparkakor eller något och se om de vill ha, haha. Fast vi har inga pepparkakor hemma, inga andra kakor heller för den delen. Nu har jag något att tänka på....


2008-12-15

Godmorgon.

Min är inte så god. Jag är trött och mår dåligt som vanligt och hade kunnat göra mycket för att få stanna kvar i sängen hela dagen. Jag har en lektion 08.40 idag och nästa börjar 13.30. Drygt. Åka hem? Ja. Då kan jag sova. Typ. 
Nu ska jag snart gå, utan minsta vilja till att göra det. En timmes svenska med en dryg lärare är ju underbart. Fast så ska vi ju se på pjäser så det är ju mycket bättre. Vår pjäs suger dock så jag hoppas det blir tid över till att träna.  Vi ska inte spela upp förrän imorgon och det är tur det för jag kan fortfarande inte mina repliker. Mitt humör går ut över andra också nu. Kul.

Så vad händer i veckan? Sista veckan i skolan innan lovet börjar nu. Att den är lika jobbig som vanligt är ju kul. Men nu måste jag gå och starta den, den kanske försvinner fortare då?

2008-12-12

Hellu.

Har haft en riktigt jobbig dag idag. Jag har varit på dåligt humör, varit på gränsen till at gråta hela tiden och mina linser slutade inte göra ont. Sedan när vi fick se filmen på engelskan blev jag helt förstörd. Bara det att de lyckas få in att folk spyr högt och tydligt 4 ggr på mindre än en timme. Jag hatar det. Dessutom hatar jag förr i tiden, allt var bara hemskt då. Det var också det filmen gick ut på. Så det var några lyckliga 80 min för min del.

Imorgon ska jag träffa Izabell och ha kuuuul. Ut och gå på fotorunda, slå in julklappar och sedan se Harry Potter, hihi. Mys.

Nu så har datorn precis slutat hänga sig. Den stod still i 5 min. Jag vågar inte öppna något annat just num, så jag satte igång stereon och började lyssna på Neverstore istället för att fortsätta lyssna på Timo Räisänen på youtube. Det funkade bra det också. Senare är det Idolfinal. Heja Kevin.

Höll på att glömma, har bytat design på min blogg, lite allvarligare denna gången. Hoppas ni gillar den för det gör inte jag haha. Den är väl okej, men inte tillräckligt bra. Men samtidigt, vad är tillräckligt bra i min värld?

Ha en bra kväll!

2008-12-10

Jag berättade. För tre stycken, varav en är en lärare. Han räknas inte. De tog det nog inte på allvar. Det gick ju bra.

Nu borde jag sitta och göra läxor, men jag har inte lust så jag tänker skjuta upp dem, smart som man är. Sitter istället här och lyssnar på 30 Seconds To Mars och har tråkigt. Sitter och beklagar mig över mitt liv med Izabell också. Det har blivit en vana, vad underbara vi är.

Jag vill skriva. En lång roman om något som är så olikt mig som det kan bli. Jag har känt så länge nu, men jag vet om att om jag börjar så blir det ändå ingenting av det, för när jag skrivit klart första gången så tar inspirationen slut. Det är nu jag önskar att jag kunde skriva korta texter, som faktiskt är längre än tre meningar. Då hade jag kunnat skriva låtar och dikter och annat. Tänk vad underbart att kunna skriva mer än musiken till en låt.
Jag vill också få reda på hur det gick på novellen jag skrev till svenskan. Den sög, den suger. Men jag vill ändå veta. Går det dåligt får jag lämna in en gammal så att hon får se vad jag faktiskt kan göra. För jag kan. Men det måste få ta längre än en timme att göra det.

Nu ska jag sluta skriva här och börja någon annan stans.

2008-12-09

Godmorgon igen.

Ska jag berätta det? Nej, jag vill inte. Men de borde veta det. Det vore så mycket enklare då. Nej, jag vill inte framstå så patetisk. Men de tar det nog inte så. Det gör de säkert inte, men jag vill inte verka desperat. Det gör du inte. Jo, det gör jag.

Hej mina tankar. De är jobbiga just nu. Fast jag får väl berätta, jag vill inte men det underlättar nog. Nu ska jag bara börja fundera ut hur jag ska göra det.

Hmm....

2008-12-08 Kväll

Jag har precis suttit och skrivit klart hela bokloggen till svenskan. Det blev lite väl nära mitt eget liv, men hon får väl dra egna slutsatser. Jag har hoppat över naturkunskapen, resten av svenskan, gitarrläxan och gehörsläxan. Men så får det vara, orkar inte fixa det nu. Det är en ny dag imorgon. Då jag ska steka kött med vitlökssmör (laktosfritt!) helt själv. Förhoppningsvis blir de vällagda, eller åtmindstonde ätbara, för då blir det kroketter till tror jag. En gourmetmiddag för mig själv, det är väl trevligt ibland.

Nu sitter jag och underhåller mig genom att prata med Izabell och lyssna på akustiska versioner på olika Coldplaylåtar. har fastnat på Clocks nu i säkert femton minuter. Sen har jag ju också lite ångest över att klockan är dags att sova. Inte bra, jag har inte hunnit med något sedan jag kom hem. Allt är som vanligt.

Nu ska ajg gå ner och deppa ikapp med Neverstore i pyjamas de sista tio minuterna innan jag somnar. Godnatt folket :)

2008-12-08

God Morgon. Eller inte.

Vakna med känslan av att förlorat allt (bästa liknelsen) är så underbart. Jag hatar det. Hjälp nästa vecka, men det är för långt tills dess. Hur ska jag klara mig igenom denna veckan på bästa sett? Jag kommer inte ens få den hjälp jag antagligen behöver nästa vecka heller utan det blir flera gånger efter det som de faktiskt kanske börjar hjälpa mig, eller gör som de andra jag träffat och bara påminnner mig om att "Det märks att du mår dåligt över detta, berätta mer!". Nu märker ni också att jag är väldigt positiv till sånt. Vad det nu än kan vara ;) Inte så svårt att gissa dock.

Jag vill inte till skolan idag (skriver detta innan skolan). Jag vill inte kämpa längre, jag har inte ork till det och lusten till att överleva en dag är långt borta. Jag bryr mig helt enkelt inte längre. Därför kan jag lika gärna stanna hemma. Fast samtidigt vill jag inte vara ensam för det slutar inte bra. Min vilja är lika kluven som mina hårtoppar.

Utöver allt annat måste jag träffa två olika läkare. En vanlig allmänläkare, antar jag, och en otroped. En till knäna och en till hjärtat. För ja, nu har hjärtat (eller vad det nu är) också börjat hålla på. Jag älskar mitt liv.

2008-12-07

Is life meant to be one big teardrop?


Usch. Helg. Ensam. Mysfilmer. Torrt bröd. Caroline. Naturkunskap. Inbillning. Tomhet. Förvirring. Klarhet. Kyla. Rädsla. Robert Pattinson. Tyra Banks. Marsvin. Son Of Dad. Emo. Ilska. Ånger. Ångest. Sång. Gitarr.


Min helg.

2008-12-05

Idag var det Bullet For My Valentine på Mejeriet.

Jag åkte in och mötte Rebecca, som jag skulle gå med, vid 18.30 eller ngt. Vi kom in, gick och ställde oss i kön och blev insläppta helt typ kvart över 7. Det var mycket folk, hehe.



Först ut var Bleeding Through, som inte var så hemska. Det var inte min musik, men det funkade. Efter dem var det Laguna Coil, som jag inte alls tyckte om. Alla låtarna lät lika dant och de var tråkiga på scenen. Att hon som sjöng däremot hade en skitsnygg skjorta med korsett i ryggen och på armarna var inte helt fel, en sådan vill jag också ha :(
Sist kom då bfmv och spelade till typ halv 11. De var bra bra bra. Hade inte så bra plats, men det gjorde inte så mycket.

Har inget att skriva om konserten, tråkigt. Det blev en lyckad kväll, i alla fall för mig. Nu längtar jag massor till Millencolin och Neverstore den 20e, om jag kommer ihåg att fixa biljetter.

2008-12-04

Var och såg Johnossi idag. Tänkte skriva lite om det, precis som jag brukar göra.

Var inte alls sugen på att gå igår, hade ingen lust alls. Men det gjorde jag ändå för jag ville se dem och jag gillar musiken. Dessutom fungerar konserter nästan som terapi för mig. Jag behöver inte säga något, jag behöver inte vara perfekt.

I alla fall, jag kom dit typ 19.45 och 20.00 kom förbandet, I are droid, upp och började spela. Hade för mig att de lät annorlunda, men uppenbarligen gjorde de inte det. men de var bra, fast publiken var en aning tråkig.
Typ 21.10 kom Johnossi upp på scenen, efter en lång soundcheck som inte verkade ta slut. Men de kom upp och då blev det fart på alla. Det var en jätteskön stäming genom hela spelningen. Fast John var dryg på scenen i mellansnacket, snackade spyor mest hela tiden. Trevligt, tänker jag som står och är yr och mår illa som vanligt.
Jag gick innan typ sista eller näst sista låten, efter Family Values, för jag inte l'ngre orkade. Jag är ur form. Senaste konserten var Dropkick Murphys på Malmöfestivalen, där jag stod längst bak och det var utomhus utan en massa rök.

Höjdpunkt:Family Values. Underbara, älskade låt.
"Nedpunkt" (vad heter det?): Mellansnacket. Och all rök, min hals dog.