2008-09-22

Ny design!

Tyckte att det var dags att byta upp sig lite, vitt är så tråkigt i längden, speciellt när man inte har något mer än det. Eftersom jag inte lyckats klura ut hur man gör en snygg design så var det lika bra att byta helt och hållet. Så nu är det fyrkanter som gäller. Ser det okej ut?

Annars har det inte hänt mycket. Jag skulle sett Sugarplum Fairy i fredags men jag blev magsjuk (maginfluensa eller matförgiftning) så det blev inte av. Det är verkligen sjukt tråkigt men förhoppningsvis kommer de hit igen efter den låååånga Tysklandsturnen.
Jag mår fortfarande inte bra, så jag har varit hemma sedan dess. Nu är det måndag och jag satsar på att ta mig tillbaka till skolan imorgon. Vi hade bara 2 lektioner idag + klasssamtal, så det kunde jag lika gärna göra hemma. Så jag har gjort hela mitt informativa tal om Elvis till svenskan idag (duktiga jag) och så började jag på en liten redovisning om klarinetter men det har visat sig att jag inte fattar ett dyft om dem. Hur ska man kunna stå och berätta om en sak för andra när man själv inte fattar vad man berätta om? Imorgon får bli till att lista ut vad jag ska göra, eller leta upp någon som kan klarinetter. Eller så får jag ta en snabbkurs i att spela klarinett. Vad som händer är upp till morgondagen.

Jag missade också min träff med Linda. Inte date nu, utan viskulle träffas och köra en fotosession i Malmö. Jag skulle få vara den fotografen jag en gång varit och hon skulle modella för mig. Jag såg verkligen fram emot att få träffa henne igen, det var längesedan nu ju, och jag såg fram emot fotograferingen, men så är det ju så att livet tycker om att jävlas. Jag tor ni känner igen er i det.

Just nu är jag allmänt uttråkad och min mage spänner sig så jag ska väl gå och lägga mig och roa mig där istället. Hur vet jag inte, men det kommer säkert upp något.

2008-09-04

Hej.
Nu är mitt internet äntligen tillbaka och jag kan skriva igen. Tyvärr har jag inget att skriva om, så det är kanske lite olägligt, vad vet jag? Jag sitter mest och väntar på att klockan ska bli tio för då är det Hell's Kitchen och sedan Sex and the city samtidigt som jag lyssnar på The Clash, som jag nog egentligen inte tycker om. Jag får nog lära mig, haha. Dessutom har mitt photoshop precis hängt sig. Det älskar jag.

Så vad har hänt sedan sist? Jag vet inte, jag kommer inte ihåg när jag skrev sist, men jag har iaf fortsatt mitt liv som spykist och det går mycket bra. Alla är trevliga och sköna, förutom de som kastar vattenballonger på oss. Jag har blivit träffad tre gånger nu och är en aning trött på det. De kunde ju iaf ha varmt vatten så att man slapp förfrysa.
Jag känner iaf på mig att det kommer bli 3 bra år.

Nu fungerar Photoshop igen så nu ska jag fixa till den här sidan och få finare design.

Ciao