2009-02-28

Sista dagen i februari idag, nu kommer våren! Varmt väder, sol och glatt humör, jag längtar.

Jag gick och småsprang 4,2 km igår, inte 5 som var meningen. Jag var lat, men det skiljde bara 800 m så det är ju inte så hemskt. Efter det fick jag ont i huvudet, mådde illa och blev helt slut. Så jag somnade i soffan, långt om länge tog jag mig till sängen, sminkad och med håret spretigt. Sedan vaknade jag och låg kvar i sängen i evigheter, kollar på klockan och den visar nio. Jag låg och trodde att den var typ två och att mina föräldrar snart skulle komma och se om jag levde. Aja, jag tog mig upp vid halv tio och sedan låg jag i soffan i timmar utan att röra mig.

Efter det skulle jag och mamma ut och hyra film och handla musli och lite annat till moi. Först åkte vi ut till skivlagret där jag var ute efter Johnossis båda skivor, som jag rätt snabbt hittade. Hon köpte The Killers nya och en av Nickelbacks skivor, så jag satt och sjöng Rockstar i bilen på vägen hem, samtidigt som jag var åksjuk igen. Suck.

Nu är jag hemma, glad och trött. Om någon timme kommer Izabell och så ska vi ha filmkväll. Hon har dock ingen aning om att vi ska se Hig school musical 3 (jag vill veta om den är lika dålig som de andra två) och en annan tjejfilm som säkert är löjlig men sånt gillar jag. Sedan är det någon komidi med Will (Colin? vet inte vad han heter, blandar ihop förnamnet) Farell. Kan säkert bli trevligt.

2009-02-27

Det har varit en kort dag i skolan idag känns det som. Det var inte kul att vakna, men så fort jag kom till Spyken så blev det bättre.

Jag hade mitt tal på engelska idag, det gick så mycket bättre än vad jag någonsin kunde hoppas. Eller det kanske det inte gjorde, jag har en blackout från när jag gjorde det. Fick höra att jag skakade hehe, fast det gör jag alltid. Skakar, svettas, är iskall, blir yr, blir helt tom i huvudet, stammar... Mår dock inte illa och det är jag glad över. Men jag tror det gick rätt ok idag. Även om overheadmaskinen lät som om den skulle sprängas (den luktade faktiskt bränt).

Nu ikväll ska jag ut till Skrylle och ta en 5 km runda till. Jag kommer dö på vägen för jag är jättetrött, men sånt är livet. Sen händer inte mycket mer. Ska sova, jag kan knappt hålla ögonen vakna nu.

2009-02-26

Gitarrlektionen gick bättre än väntat. Det är ovanligt. Och så har jag fått svar om en kameragrej, det är också bra. Det osm är mindre bra är att jag har gitarrlektion på tisdag, då Timo Räisänen spelar. Så jag kommer inte kunna gå. Det suger en aning.

Ikväll är det Du är vad du äter och sedan plastikoperationsprogram hela kvällen. Jag är i himlen!

2009-02-26

Nu sistter jag på svenskalektionen och har absolut ingenting att göra. Vi håller på att skriva uppsatser om olika litterära ämnen, hehe. Men det blev jag klar med i tisdags så jag läste bara igenom min idag. Fram tills nu, 15 min innan vi slutat, har jag gjort engelskaläxan som vi har till nästa vecka. Mycket roligt. Det är underbart att vara snabb på att skriva ibland -.-
Fast jag fick ett MVG(+?) på min spymfrecension, trots att min lärare satt VG+. Jag frågade vad som var fel och efter att hon läst igenom min recension noga så visste hon inte och sa att jag skulle sätta ett M framför mitt betyg. Helt okej, nu är jag glad igen.

Och så väntar jag på ett sms från Izabell, som jag inte kan få för här är ingen täckning, så jag vet om jag ska beställa biljetter till Timo Räisänen nästa vecka eller inte. Jag är rätt sugen på att gå så ska hon gå så hänger jag med. Har ingen lust att gå själv så om hon inte ska så låter jag bli.

Aja, ska förbereda mig mentalt för min gitarrlektion, har en känsla av att jag får spela upp det jag skrivit på min låt (ja, jag har kommit igång!). Men innan dess, 10 min kvar tills jag slutar. Dryg dag.

2009-02-25

Veckans enda sovmorgon idag, ändå var jag tröttare än vanligt. Fast när min bror gick, och jag fick slänga iväg det interna skämtet "larma nu inte, jag är hemma" så piggnade jag till lite.

Jag har haft en helt ok dag idag. Två lektioner; enseble och gemu. Sedan var det bara att vänta på bussen i regnet. Kom hem vid två och har fortfarande inte somnat, hehe. Nu sitter jag med musik på och ska se om jag kan skriva något vettigt. Det går inte så bra men jag har lite. Efter det borde jag träna på engelskatalet, men det lutar inte mot att jaggör det. Borde kanske städa istället...?

Imorgon är det lång dag. 8.40 - 16.00. En aning drygt eftersom halva dagen består av håltimme. Men man överlever, det är så sjukt mycket bättre än förra schemat. Dessutom kan jag slappa på sista lektionen, som är matte, eftersom jag ligger före alla :)


2009-02-24

Det här har varit en rätt onödig dag. Två lektioner, hem, städa till marsvinet, somna på soffan, bli väckt, äta middag, åka till gitarrlektionen, komma hem, sitta här, gå och sova. Någon som behövt det kunde varit ledig istället faktiskt, även om jag gärna tackar och tar emot kortare dagar.

Godnatt.

2009-02-24

Klockan är kvart över tolv och jag är redan hemma. Det är bara redovisningar på engelskan och det ska vi göra i smågrupper och min grupp är inte förrän på fredag, så jag slutade efter idrotten. Nu har jag absolut ingenting att göra. Eller jo, jag har ju saker att göra men där är inget som jag vill göra. Hur många vill spendera ledig tid med att städa? Jag tror jag ska jobba på en låttext. Jag måste göra det snart. Snart...

Senare ikväll är det gitarrlektion, så jag får träna lite till på gitarrläxan (som jag knappt gjort, men säg inget). Jag hade ju faktiskt kunnat gå ut och ta foto nu när det är så fint väder.... fast nej, det är jobbigt utan ett stativ. Jag får se vad jag gör. Nu ska jag iaf träna på gitarrläxan.

2009-02-23

Precis som jag trodde så blev dagen jobbig. Men det blev lättare när skolan väl var slut. Satte mig och fikade med Rebecca på espresso house och jag fick min sojalatte, jag blev glad. Och nu är jag så sjukt pepp på att färga håret rosa, eller turkosblått. Eller kanske båda. Hehe. Men det kommer aldrig bli av, min frisör hade gått i taket. Min ekonomi också för den delen.

Jag är också sugen på att åka till Metaltown och se Slipknot. Jag menar, det är Slipknot, vem vill inte se dem? Sen att jag inte lyssnar på dem är en annan sak, de är inte dåliga för det.

Imorgon är det dags för min engelskaredovisning, tror att jag ska be om att få redovisa imorgon så jag får det överstökat. Haha, den är så dålig. Fick skriva om hela också idag, så jag satt i en timme och läste allt om och om igen för min mamma. Får köra igen någon gång innan jag går och lägger mig.

Nu börjar 90210. Fattar inte varför jag fortfarande kollar på det, enligt mig så suger programmet. Aja.

Godnatt.

2009-02-23

Jag somnade inte förrän vid 12 igår tror jag. Jag vaknade igen vid 3 efter att haft en mardröm om förseningar. Nu är jag trött, deppig och förvirrad. Jag vill bara gå och lägga mig igen och slippa vara runt människor alls idag. Dessutom vill jag till mormor.

Aja, det är bara tre lektioner idag, och en håltimme. Jag överlever fysiskt. Sen om jag gör det psykiskt är en annan sak. Håll tummarna.

2009-02-22

Kväll igen och jag känner bara för att gråta. Vågar inte gå och lägga mig för jag är rädd för hur jag blir då. Ångesten är inte långt borta idag heller och jag fattar inte vad som håller på att hända. Jag ska ju inte ha ångest, jag ska inte vilja gråta av de anledningarna som fick mig att bryta ihop innan, medicinen ska göra sakerna bättre. Det gjorde den, men har den slutat nu?

Jag vill inte upp imorgon. Jag vill inte tillbaka till verkligheten. Det är första gången på typ 4 veckor som det känns såhär, det startade ju i förrgår men ändå. Så ska det inte vara, det ska inte det. Tror att jag bara skiter i allt just nu och går och lägger mig under täcker, rullar ihop mig till en boll och skakar av gråt tills det är morgon, känns som en enkel lösning. Vet inte var jag ska vända mig. Ska prata med Izabell först bara, se om hon kan trösta mig eller få mig på normala tankar. Just nu är jag bara rädd för mig själv.

Det här är patetiskt och jag hatar det. Fast ändå, vad har jag att må bra över? Det finns inte mycket som jag värderar som är bra. Nu går jag och sover.

2009-02-22

Ooooh, so long ago since I felt shivers down my spine....

Jag trallar på Mandolåtar idag. Har haft High Heels på hjärnan sedan igår. De nya låtarna är grymma.

Så, jag har varit duktig idag. Riktigt duktig. Gick (fort fort) 5 km med min pappa och fy fan vad jag ville ge upp. Jag är i så dålig form. Men det gick. Ohc nu är det askönt att vara nyduschad och trött. Hela kroppen är avslappnad. Snart ska det bli ändring på träningen och 5 km ska bli en barnlek.

Nu ska jag prata färdigt med Izabell och äta upp min apelsin innan jag tränar lite på engelskan. Fast det gör jag nog samtidigt så jag får det gjort. Sedan kanske jag kan måla naglarna, de är hemska just nu. Får se.

2009-02-22

Nu är jag uppe, men inte riktigt vaken. Har sovit dåligt i natt, drömt jättemånga olika drömmar och vaknat imellan och legat och vridit på mig i hopp om att somna om. Har drömt om att en spydde över mig, om något skolprojekt, om att jag tankade en buss, att jag blev överkörd av en buss, jag skulle på utvecklingssamtal... Förstår inte riktigt sambandet. Fast när förstår jag mina drömmar?

Jag hoppas att jag kan komma ut till Skrylle idag, det snöade ordentligt igårkväll. Vet inte hur vägarna ser ut, men spåren i Skrylle måste vara halvt igensnöade. Hmm... Aja, extra träningoch blöta fötter, då vet jag att jag lever. Efter det ska jag träna på engelskatalet och skriva hur mycket jag tränat sedan idrottsgrejen började. Hehe. Sjuk 1 vecka, vila en vecka, sedan vara lat i två veckor. Jag har varit ute 3 ggr nu på lovet, men det är inte bra. Dör typ av att cykla 5 min. Haha, dags att sätta igång Louise. Jag ska klara målet, fort också så att jag kan sätta ett nytt. Om knäna så ska gå av under tiden. Jag är trött på att misslyckas.

Nu ska jag sätta mig och läsa eller något och se hur igensnöade vägarna är :)

2009-02-21

Tjoho, nu har jag varit dålig och förlorat allt jag ätit på hela veckan tror jag. Fast min mage är fortfarande upprörd så det dröjer inte länge förrän det är tur för nästa omgång. Svettas som en gris så det kommer väl snart. Hehe, det är ni säkert mycket intresserade av att veta, men det är en nackdel av att läsa min blogg som ni får stå ut med. Den handlar ju om mig, och att vara dålig (allergiska reaktioner, jag har en känslig mage) är en stor del av mitt liv.

Idag har jag spenderat i Malmö med Izabell, har varit mysigt men ingen av oss har varit på särkskilt bra humör så det var inte så konstigt att det inte var bättre. Har köpt två ringar och två armband, mycket fina. Kanske lägger in en bild, får gå in på andra datorn då. Det får bli efter melodifestivalen. Ja, jag ser på det. Inte för att jag tycker att låtarna är bra utan mest för att dte är en tradition. Dessutom har man något att prata med andra om.

Nej, nu börjar jag bli vrålhungrig (blir alltid det när jag varit dålig) så det är nästan bud på att gå och äta något jag inte tåler bara för att få ut det sista i magen som bara är där och gör ont. Sedan äta ordentligt. Nyponsoppa låter asgott. Fast den är slut.

Imorgon ska jag ut och springa i skrylle och se på Gossip Girl. Önskar att ångesten kunde inse att söndagar är bra och inte dåliga.

2009-02-20

Jag har fått ett återfall idag känns det som. Det känns det verkligen som. Ångesten trycker på från insidan, men hindras av medicinen från att komma ut. Jag känner hur tårarna vill rulla nedför kinderna, men stoppas också dem av medicinen. Håller jag på att bli galen? Varför kan jag inte bara vara nöjd med hur livet är och hur det går för mig? Jo, svaret ekar i mitt huvud innan jag ens hinner tänka klart frågan. Varför är det så? Varför kan jag inte bara få det som jag vill med de stora sakerna som betyder något någon gång och varför kan jag inte vara nöjd över de gångerna jag väl får det? Jag har slutat uppskatta allt som händer, jag förvandlar positiva saker till negativa direkt och intalar sedan mig själv att jag ska må dåligt över dem. Psykiskt störd människa här, ja. He he.

Nej, jag är inte störd. Jag är bara trött. När jag är trött överreagerar jag, speciellt när jag är hemma eftersom jag inte trivs här och allt får mig på dåligt humör. Nu vet ni det också.

Utöver allt så kan jga inte skriva en låt överhuvudtaget. Jag suger. Jag vill inte. Jag har ingen inspiration och alla bra texter och allt jag känner är redan nedskrivna. Dessutom behöver jag ett trumkomp att spela till men kan inte hitta ett användbart på youtube. Allt suger.

Nu ska jag gå och lägga mig och försöka få bort ångesten innan jag sätter mig och börjar skaka någonstans (helt allvarligt). Godnatt.

2009-02-20

Hur kan man vantrivas så i sitt eget hem att man mår dåligt så fort man vaknar för att man vet att "ikväll måste jag åka hem"? Jag vill vara överallt utom här (inom vissa gränser såklart). Hinner inte in genom dörren innan jag börjar bråka med min pappa (ja, så ser det ut dagligen) och två minuter senare har jag skällt ut mamma som irriterar mig något fruktansvärt genom att göra saker hon vet jag hatar.

Att återvända till verkligheten är inte alltid kul, även om man går på tabletter som ska göra allt bättre. Ångesten ligger inte långt borta nu heller, den spökar mer och mer. Dessutom mår jag fortfarande illa hela tiden. Åksjuk är jag också. Ska bli så kul att behöva åka buss nästa vecka. Jag kommer gå under.

Nu vill jag bara bort igen, till något ställe där tid inte existerar. Bort härifrån och för en gångs skull må bra iaf en vecka i sträck.

Nu ska jag gå och hänga mig själv eller något, ha en bra kväll.

2009-02-18

Vaknade tidigt idag med. Det börjar gå mig lite på nerverna. När man är så trött som jag är borde man inte sova då? Men men.

Åker upp till mormor idag, kommer hem igen på fredag tror jag. Kul att släpa med sig gitarren och en resväska på två olika bussar, samtidigt som man mår illa och inte ens kan stå upp och tömma ur diskmaskinen. Jag vill veta vad som är fel på mig, nu tack. Kan fortfarande inte äta, åt 4 bullar igår, vid två olika tillfällen. Tog mig 1,5 timmar att äta de sista två, vet inte hur länge det tog att äta de första. Idag har jag ätit en tredjedels skål med flingor och sojamjölk, det tog mig 1 timme. Har dock druckit ett glas nyponsoppa så jag har fått i mig lite. Nytt bantningsknep eller något. Nej, jag vill må bra igen.

Jag har spenderat morgonen med att sjunga och packa. Började med att sitta här och sjunga en massa Sugarplum Fairy låtar och satte sedan igång skivan där nere också. Det är kul, haha. Låter säkert hemskt också, men grannarna har nog vant sig. De får väl sig ett gott skratt om inte annat.

Jag peppar på som fan för Mando Diaos spelning på Mejeriet nu i april. Önskar att den var lite närmare. Fast nu har jag ju tid att lära mig alla nya låtar, trevligt. Märkte att den sista på skivan, The shining, varar i 20 min och att få mig att lära mig den blir en utmaning. De körde en kort version på den igår så den är ju bra iaf. Det jag har hört är det. Peppar också på att köpa en ny digitalkamera. Min suger. Det ser ni på bilderna från igår som ligger längre ner i inlägget. Men vad ska man köpa för en? En som är riktigt bra vid konserter, dvs dåligt ljus och snabba rörelser, och en som har grym optisk zoom. Hmm... Önskar att man fick ha med sig systemkameror in på alla konserter utan fotopass. Det hade varit så mycket enklare.

Nu ska jag sluta uppehålla dig som läser och fortsätta packa och sjunga. Ha en bra vecka.



Mando Diao (alla utom C.J som gömmer sig)


Enda tydliga bilden. C.J till vänster, sedan Gustaf och sist en bit av Samuel


Izabell och jag <3

2009-02-17

Nu är jag hemma igen. Signeringen var rätt tråkig. Izabell var underbar, hon gör mig glad, men Mando Diao var rätt tråkiga faktiskt. Fast det var väl bara för att det var en akustisk spelning där jag bara kunde en av låtarna (alla 4 var nya). Dessutom stod jag med en pälskrage i munnen hela tiden, tycker inte det minsta synd om han som hade den haha. Fast det var rätt kul när Björn undrade om det han sjöng var fint och Gustaf svarade att det var jättefint. Lite sött. På dalsmål också ju, första gången jag faktiskt hört vad de sa live. Jag har överträffat mig själv. Träffade Ellinor på signeringen också, lika söt som vanligt.

Ni ska få bilder, jag måste bara in på den andra datorn då. Ska gå in där snart, ska bara hitta orken att starta den. Segare dator finns inte, tro mig. Aja. Bilderna kommer jag lägga in i inlägget efter att jag fått in dem på datorn, sedan kommer de upp på bdb också.

Imorgon åker jag förmodligen upp till mormor och stannar till fredag/lördag. Är inte helt säkert men det lutar starkt mot det. Nu ska jag bara kolla igenom lite saker som går fortare på denna datorn innan jag sätter mig vid nästa. Godnatt.

2009-02-17

Den här dagen är så dömd att misslyckas. Mår fortfarande illa och är yr sedan i lördags och igår var jag dålig och förlorade all mat också. Nu har jag satt i mig två bullar och lite nyponsoppa och jag hoppas jag får behålla det denna gången. Om inte så äter jag inte mer förrän efter Mando Diao ikväll. Usch, åka buss ända in till Malmö. Jag dör av att åka bil hemifrån och ut från gatan. Åksjuketabletter och en Izabell får hjälpa.

Det gick bra hos doktorn igår. Han var sur för att jag inte tagit mina blodprov, men det är ju synd om honom. Jag ska iaf fortsätta med medicinen och se hur mycket bättre det blir. Fast jag är nöjd nu så jag bryr mig inte så mycket.

Nej, nu ska jag höra av mig till Izabell och varna henne för mitt humör (jag är otroligt gnällig när jag är sjuk) och sedan sätta mig och läsa.

<3

2009-02-15

Usch, bloggen är grymt seg.

Så, vad har jag faktiskt gjort idag? Jag åkte iväg till Hornbach och handlade mat. Jag och pappa handlade tulpaner åt mamma, som fortfarande är sjuk. Efter det körde vi inom Izabell och så bytade vi minneskort till kamerorna, det går fortare än att skicka bilderna över msn. Med tanke på att det blev ca 400 bilder så förstår ni nog varför. Sedan satte jag mig och läste innan jag gav mig tusan på att få färdigt bilderna. Då sms:ar Linda och vill träffas och ta foto, men mitt minneskort hade jag ju precis lämnat så det var lite kört. Så är det med bara ett minneskort. Efter det började jag fixa bilder, satt i typ 2 timmar innan jag får reda på att min bror och hans kompis ska bli körda in till malmö av min pappa för att de ska skejta och då hänger jag med eftersom jag älskar att åka bil. Fast idag var jag bara åksjuk, så varenda gång bilen inte körde jämt rakt fram satt jag bara och hoppades att resan skulle ta slut. Det gjorde den till slut.

När jag kom hem satte jag mig med bilderna igen och blev några timmar senare klar. Och med klar menar jag att photoshop var så segt att jag inte orkade redigera fler bilder och att jag gav upp. Samtidigt satt jag och spelade och försökte komma på någon början till en låt och jag tror jag har något litet, men inget är säkert. Sedan var det bara till att sätta sig och läsa igen, och nu har jag precis lämnat Sex and the city på tv:n och om 10 min ska jag gå och ducha och sedan sova.

Min dag alltså. Imorgon ska jag till doktorn och han kommer skälla på mig för att jag inte varit och tagit ett blodprov. Fast har man fobi för sprutor har man, tycker att läkare kunde ha respekt för det. Han ska iaf kolla så att medicinen mot depressionen fungerar, vilket den delvis gör. Jag är nöjd i vilket fall som helst.

Oh, glömde att jag målat naglarna snyggt ikväll under Gossip Girl. Röd och svarta. Sånt är kul.

Godnatt.

2009-02-15

God morgon.

Jag är sjukt trött, allt snurrar och jag mår stundvis illa. Igår trodde jag att jag skulle svimma på kvällen. Har absolut ingen aning om varför jag mår såhär, men det gör jag. Kanske för att min kropp inte har ställt om än och att jag vaknar vid sex varje morgon. Är som sagt astrött.

Hade jättekul igår, det var underbart att träffa Izabell igen. Bilder kommer att komma upp på bdb (Svartfisk) när jag lagt in bilder från hennes minneskort och börjat redigera. Jag fick ihop 126 bilder, och hon antagligen ännu fler så ni får lite att kolla på. Kanske lägger upp någon kul här också. Jag får se om den datorn vill sammarbeta.

Så, vad händer idag? Jo, jag ska först nre till Hornbach och köpa hö till mitt marsvin, som jag senare ska städa till, vi ska inom och handla mat, jag ska in till Izabell och byta minneskort och så ska jag läsa, och ikväll är det Gossip Girl igen. Rätt ok dag med andra ord, iaf om man mår som jag. Fast jag borde ju börja skriva min låt....


2009-02-13

Fredag den trettonde. Scary.

Hoppas er dag var lika bra som min, för det har inte hänt något dåligt med mig idag. Jag har klarat mig rätt fint. Drömde något helsjukt som vanligt men i övrigt har det gått bra. har fått VG+ på både min boklogg och på min konsertrecension så det är bra. Är inte nöjd, men så är det alltid. Jag förväntar mig inget annat. Fast om man ska säga något dåligt är det väl att jag tog fel på tiden och gick upp typ 20 min för tidigt i morse. Men det ledde till att jag vaknade fortare så det har ingen speciell baksida.

Nu ikväll ska jag passa upp mamma som ligger i feber och frossa. Stckaren får influensa (eller vad det nu är) dagen efter hon fyller år och missar sin fest (som inte blir av alls). Istället för att hjälpa till på festen ska jag ut med Izabell imorgon och ha det bra. Men men. Nu ska jag gå igen. En snabbvisit förstår ni.

2009-02-12

Den här dagen har varit seg och allmänt dryg, och kall. Blev inget med Linda, jag skulle ta foto på henne. Men imorgon är det fredag och sedan är det lov. Ska bli skönt.

Nu ska jag gå och äta något tror jag, och ikväll är det Du är vad du äter och sedan en massa plastikoperationsprogram. Min lycka är gjord. Puss på er.


2009-02-11

Det är jag igen. Kunde inte låta bli, hehe. Min humor.

Jo, nu kommer bilderna på de underbara skorna, tavlan och på snölandskapet. Jippi säger ni då! Kan ju passa på att hälsa till den Linnea som kommenterade; Jag saknar dig också. Vet inte vilken av dem du är men saknar båda två :)

Det är även min mammas födelsedag idag, så grattis :)


Skor från Din Sko


Tavla från Systrarna Grene


Snön i morse. Finns dock mycket mer nu.

2009-02-11

Snö -.- Det är  vitt överallt och det har snöat sen igår eftermiddag. Det är snö i massor. Och så är det kallt. Ska bli... annorlunda att pulsa sig fram genom den på väg till bussen.

Mamma väckte mig idag genom att gå upp (har mitt rum precis under deras). Fick nu när jag gick upp reda på att hon var uppe och gick vid fyratiden. Mysigt va? Jag är glad över att jag bara har två lektioner idag. Fast så måste jag springa fram och tillbaka mellan Spyken och Magle först för att äta och sedan för att få info om i-valen. Jag kommer vara på så bra humör när jag kommer hem haha.

Nu måste jag börja klä på mig ytterkläderna, lär nog ta ett tag. Sedan ska jag ut och leka snömonster.

2009-02-10

Idag har det varit d-dag och det har varit sköööönt. Har sprungit runt i ett kallt och stormigt Malmö men det slutade bra ändå. Jag fick mina älskade skor (där var bara 2 st kvar, ena paret i min storlek), som ni så småningom ska få en bild på, och en tavla som är jättefin och passar asbra in på mitt rum. Den kan ni också få se. Stannade dock inte så länge för jag fick huvudvärk och mådde konstigt och det har fortsatt långt in på kvällen.

Sedan när jag var påväg till bussen i Malmö så började det snöa, och det håller fortfarande på. Halv snöstorm där ute ju. Inte alls kul för då blir det halt och jobbigt imorgon. Slask är det värsta med vintern.Fast jag måste erkänna att det är rätt mysigt med mössa och vantar.

Okej, nu ska jag strax iväg till min gitarrlektion. Ut och pulsa i snön med andra ord. Dessutom kan jag inte läxan denna veckan heller. Hehe.

2009-02-09

Trots att jag vaknade med ångest så har dagen gått bra. Rebecca har fått stå ut med mig och hon överlevde. Köruppvärmningen blev lite smått ointressant och flummig men det löste sig. Jag dog inte av nervositet och det var bra. Fanny stod och skrattade hela tiden och det gjorde mig på bra humör haha. Malin var otrolig oh blev inte galen på mina felspelningar och nervösa blickar fram och tillbaka. Haha, Maria (vår lärare) blev dock mer missnöjd.

Nu den senaste kvarten har jag suttit och försökt fixa mina individuella val. Det har gått åt helvete haha. Jag fattar ingenting. För det första, varför ska jag välja en estetisk inriktining när jag läser musik? Är det inte rätt uppenbart att jag vill läsa musikkurserna? För det andra, jag har inte ett tredjehandsval i det ena blocket där jag vill ha en 100 poängskurs. Där finns bara 50 poängskurser som jag vill välja. Och för det tredje så vill jag läsa Psykologi A men kan inte för jag har redan 150 poäng. Det är jobbigt.

Kvällen ska firas (eller inte) med att se på 90210 och sedan The secret life of the american teenager. IQ-befriade serier som är helt värdelösa egentligen, enligt mig, men det är kul. Nästa vecka börjar Grey's igen och jag är lycklig. Igår var det ju Gossip Girl och jag är sur över att dte aldrig blir något mellan Blair och Chuck. Nu är det bara Desperate housewifes och Project runway som ska börja igen, sedan är min lycka gjord. Bara synd att Top model slutar på onsdag.

Nu har jag bara 12 kapitel (82 sidor) kvar på Stolthet och fördom, boken jag läser i skolan. Det är så skönt för sen kan jag börja läsa New moon. Jag blir fri! Ska fira det genom att sätta mig och läsa så mycket jag kan ur den nu så att jag blir av med boken.

2009-02-09

Vaknar med ångest och är sjukt deppig. Varför har jag mattelektion nu på morgonen, 08.40, och sedan ingenting förrän 11.50? Så irriterande och jobbigt för jag har ingen lust att gå till skolan alls eftersom jag mår som jag gör. Jag vill inte kämpa mot mig själv, jag orkar inte. Det är mycket lättare att stanna i sängen. Ja, jag ger hellre upp än går dit. Sådan är jag. men jag mste gå för jag har köruppvärmning idag. Kommer väl gå åt helvete för att jag mår såhär men det finns inte mycket att göra åt den saken. Just nu hoppas jag bara att det finns plats att sitta på bussen.

Nu ska jag gå (och dränka mig själv eller något).

2009-02-08

Hemma igen. Helgen har varit helt onödig och jag har inte gjort något jag borde. Jag har itne läst och inte tränat på gitarrläxan. Det enda jag gjort som var någorlunda nyttigt var att dammsuga åt min mormor. Och vet ni vad det leder till? Ångest. Roligt. Fast jag får det aldrig utan det är som om det bara varnar. Jag är i alla fall inte alls pepp på att åka till skolan imorgon. Tack och lov är det bara tre lektioner imorgon och en av dem är kör. Det går nog rätt fort ändå. På tisdag är vi lediga och jag ska åka till Malmö. Jag ska se om de har kvar de underbara skorna, håll tummarna för att jag hittar dem. Att jag inte har något att använda dem till bryr jag mig inte om. De passar skitbra till jeans så någon gång ska de väl fungera att ha.

Nu önskar jag att tiden kunde gå fortare. Klockan sju börjar Gossip girl igen och efter det ska jag duscha innan jag går och sover. Är astrött så jag kanske går och lägger mig tidigt, jag vet inte. Men nu vet jag inte vad jag ska göra. Är hungrig så jag ska nog ta en macka eller något. Gitarrläxan har jag redan tränat på och städa orkar jag inte göra idag. Det blir ändå skitigt till på lördag då mamma ska ha fest så jag städar på fredag. Borde göra lite gehör, men orkar inte. Jag kommer inte ihåg något som jag borde ändå så det är rätt kört. Jag kan göra den på håltimmen imorgon. Och läsa. Dumma bok. Varför måste man läsa i skolan, räcker det inte att man måste göra det utanför? Jag vill läsa New moon, inte Stolthet och fördom. Det är så synd om mig. Men nu kan jag sätta mig i tre timmar och läsa, till Gossip girl börjar. Så har jag något att göra. Eller inte. Jag orkar inte.

Nej, jag måste läsa så att jag blir av med boken och kan börja på nästa. Och så kan jag sova en stund för snart somnar jag här. Ha en bra kväll.

2009-02-06

Idag har varit en trött och jobbig dag. Jag har varit sömnig och osocial och bara velat åka hem så att jag kunde få komma upp till mormor, dit jag ska åka om några minuter. Mer än så har inte hänt idag. Eller jo, vi har haft någon grej med tre stycken som kallade sig Kärleksakuten. De stod och berättade om sex och kärlek i 2,5 timmar. Det var väl... ok. Fast det var en dålig sal och luften blev bara sämre och sämre. Såg typ ingenting för mina linser. Och så ska vi se om vi kan fixa en Inså konsert vilket kommer bli skitkul i så fall. Om jag kan spela något då såklart. Kanske hittar någon som vill sjunga om jag kan hitta en kul låt att spela? Jag får se. Spännande.

Nu ska vi köra, jag kommer hem igen på söndag, förhoppningsvis glad och utvilad. Trevlig helg!

2009-02-05

Idag har varit en lång dag. Jag har varit trött och inte alls haft någon lust att lämna sängen alls. Har dock inte haft någon ångest (eller vad det nu är jag har) någon morgon på hela veckan. Det är sjukt skönt. För en gångs skull mår jag... bra. Jag tror faktiskt att det märks litegrann. Men bara lite.

Jag borde verkligen inte sitta här för jag har en trehundra sidor lång bok att läsa ut till skolan så att jag slipper den. Har inte ens tagit mig igenom hundra sidor än så det är rätt kört. Men en timme om dagen nu så ska det nog gå rätt fort. Och jag måste börja nu. Efter det är det Du är vad du äter på tv och sedan sängen... Eller plastikoperationsprogram, jag vet inte riktigt.

2009-02-04

Ännu en dag avklarad. Det känns rätt bra faktiskt. Snart är det helg och då ska jag vara uppe hos mormor och sitta uppkrupen i soffan med en hund bredvid mig och läsa New Moon. Egentligen måste jag läsa Stolthet och fördom, men den är förvirrande. Jag började läsa den innan idag, satt i ungefär en timme, men jag är helt snurrig eftersom jag är så trött så det gick inte så bra. 50 sidor på en timme är ingenting, eller? Jag har typ 200 kvar eller vad det nu kan vara så jag får sitta en timme om dagen nu så att jag slipper spendera lovet med att läsa den. Jag vill läsa mina egna böcker.

Imorgon börjar jag 08:40 och slutar 16:00. Svenska, gitarrlektion på håltimmen, arl (arbetsmiljö), datorkunskap som jag ligger efter i och sist matte. Underbart? Nej. Gitarrlektionen är det enda jag ser fram emot, kanske för att det gick så bra att spela idag på ensemblen. Fast vi spelade jazz, vilket vi gjorde allra först i år så jag kunde redan låten. Det är lite fusk.

Sedan har vi startat låtskrivarprojektet. HAHA. Jag suger. Hur ska jag kunna skriva en låt? Jag kan inte skriva något just nu ju. Musiken är inte så svårt, det är bara att ta några ackord och hitta någon kul melodi, men texten är jättesvår enligt mig. Och om man ska spela upp den inför andra för att de ska se vad man skrivit måste man ju sjunga och dte vill jag inte! Det är konstigt att de som håller på med musik inte tar hänsyn till oss som inte sjunger. Jag tycker det känns så iaf.

Nu ska jag se på Top Model och sedan se om jag kan komma igång lite med låten. Eller bara träna på gitarrläxan, det är nog smartare.

2009-02-03

Jag har fått mina böcker! Nu är jag glad.
Skulle mest berätta det.

Nu sitter jag och målar naglarna och ska snart upp och trycka i mig en matsked solrosfrön för det är bra för naglar och hår. Då ska jag också ta första bästa människa där uppe (mamma eller min bror) och sova på dem i soffan innan jag måste duscha. Usch för att tvätta håret. Önskar det kunde hålla i i alla fall tre dagar, men inte.

Översatte The Escapologist innan, den blev stundvis helknäpp. Men den är bra. Och så slipper jag tävla mot Fanny. Förresten någon som vet tills när vi ska ha läst boken vi har på svenskan? För jag har inte alls lust att läsa min.

Godnatt :) 

2009-02-03

Dagen har varit konstig. Medecinen har nog börjat verka så jag är på bättre humör. Ni anar inte hur skönt det är att vakna utan att känna som om det är ens sista dag i livet.
Skolan har varit tråkig. Svenska där jag läste, idrott där jag satt och glodde på för jag är sjuk och engelska där jag översatte Ochrasy som jag ska skriva en analys på och prata om inför klassen. Vilken del i "jag hatar att redovisa muntligt" förstår inte min lärare? Åh jag tycker inte om henne. Inte det minsta. Jag saknar Gerda och all ordkunskap som var så tråkig, haha. Men inte Anna-Lisa. Fastän hon var roligare med sina stenciler än hon vi har nu. Kul va? Sen såg jag att Fanny också ska göra analysen om Ochrasy så nu måste jag jobba hårt och vara bättre än henne. Det här bekräftelsebehovet är asjobbigt. Varför kan jag inte nöja mig med att inte vara bäst? Jag borde ha vant mig. Men nej. Fast redovisningen kommer ju sabbas av att jag öppnar munnen så jag kan egentligen bara skita i alltihopa.

Det är sjukt nice att sluta innan fyra om dagarna. Fast bussen är full alltid, det är tråkigt. Imorgon slutar jag egentligen kvart över ett men måste stanna kvar och fixa en köruppvärmning med Malin, som mystiskt försvann och lämnade mig ute i kylan i 15 min. Det tackar jag för. -.-

Nu sitter jag och funderar på att byta låt från Ochrasy till The Escapologist. Jag tror faktiskt jag ska göra det. Det är inte svårt att översätta, det kan jag göra nu.Jo, så gör jag. Så får min lärare lite mer läsning. Hon kommer bli glad. Synd för henne.

Ge mig ett kilo mjölkchoklad, blond hårfärg och en bok tack. Nu vill jag mysa under en filt och ha det bra resten av dagen. Bara synd att jag inte tåler choklad, inte kan bli blond och har böcker som är fast hos leverantören. Ha en bra kväll ni andra.

2009-02-02

Jag vet inte hur många gånger min mobil vibrerat och skrämt livet av mig för att jag glömt ladda den. Mest om ni vill veta.

Jag kan inte avgöra om jag såg mest fram emot skolan eller att noppa ögonbrynen i morse. Att inte noppa ögonbrynen på en vecka är ingen bra grej, fy vad de såg ut. De ser inte så bra ut nu heller iofs, men det gör ont :(
Jag trodde ärligt att jag skulle somna gående när jag gick till bussen. Orkade inte cykla och somnade till på stolen bredvid min bror. Bussen var sövande och jag var på väg att trycka en hållplats för tidigt. Det är kul att inte sova.

Resten av dagen gick väl ok. Jag kom dit, folk sa hej (jag blev glad), jag gick fel till matteprovet som var i aulan (vi har nytt schema så jag var lite lost) och det visste jag inte om, ringde Disa som hade ljudet på och satt och gjorde prov, ringde till Ellinor som var försenad och vi letade upp de andra, hade provet men alla siffror bara snurrade och näsan rann så det gick nog inte så bra, satt och pratade om hurvida HIV smittade via toaletter eller inte och sedan så var det lektioner (kör och ARL(typ arbetsmiljö)). Min aptit är inte tillbaka och mat får mig fortfarande att må illa. Fast nu har jag ätit för första gången sedan frukost och det var rätt gott.

På vägen hem från skolan hände det en bra grej faktiskt. Gick och tänkte på att jag ville träffa Linnea K just i den stunden, och vem sitter inte vid busshållplatsen om inte hon? Det gjorde min dag.

Nu måste jag skriva ut Ochrasy (fast jag kan iofs bara ta med skiv.... vad den boken nu heter (glömmer det alltid). Ha en bra kväll.

2009-02-02

Så, nu ska jag gå om 10 min. Har inte sovit inatt, bara någon enstaka timme då jg drömde så mycket att jag antagligen for runt som en boll i sängen och tröttade ut mig ändå. Har varit otroligt trött ändå, så det var inte för att jag sov 2 timmar igår eftermiddag. Nu sitter jag här och funderar över hur fan jag ska orka mig igenom skoldagen. Bara efter att ha sminkat mig och fixat håret så är jag så trött att jag skakar. Och jag vill inte äta, har dock tvingat i mig själv frukost, jag mår bara illa av mat. Det här kommer bli en jobbig dag. På allt så kommer mobilen att dö för jag har glömt att ladda den. Kul med mobilbatteri som inte ens håller i en vecka fastän den bara ligger.

Nu måste jag gå, annars missar jag bussen och det har jag inte lust med.

2009-02-01

Ny månad. Den börjar med snö och dåligt humör. Jag vill bara gå och lägga mig igen så att jag slipper denna söndagen. Jag hatar söndagar. Imorgon börjar allvaret igen, jag måste försöka leva igenom ännu en dag som den socialt störda människan jag är. Det är nu som jag saknar central en aning, man hade alltid någon. Hela klassen var som en stor grupp. Nu har jag ingen aning om var jag ska gå så jag tar den enkla vägen. Men det har ni hört innan.

Jag har spenderat halva morgonen i sängen, jag ville inte gå upp till verkligheten, och andra halvan i soffan framför tvn. Nu hamnade jag här men ska strax gå igen. Tillbaka till soffan eller sängen och försvinna från tankar och verklighet. Jag är astrött så det är nog inte svårt att försöka sova. Jag kommer vara helt slut efter imorgon. Hehe. Jag har ingen aning om varför jag skrev ett "hehe" där. jag är förvirrad, it's spinning. Det är inte bara marken som gungar nu.

Nej, jag ska gå och lägga mig igen.